Υπέροχη χορωδιακή βραδιά με την Μικτή Χορωδία Δ.Ω.Κ. στη Λάρισα

13 Νοεμβρίου 2017
13:19
Κανένα σχόλιο

Το θερμό χειροκρότημα κέρδισε η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, στη Λάρισα το Σάββατο το βράδυ, όπου εμφανίστηκε στη χορωδιακή βραδιά που διοργάνωσε η Αντρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρ. Κτιστάκη, οι δύο χορωδίες, εμφανίστηκαν μεμονωμένα σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, αλλά και μαζί στα τραγούδια από ελληνικές οπερέτες. Ενθουσίασαν κοινό και διοργανωτές, ενώ πολύ θετικά σχόλια απέσπασε η χορωδία του Δ.Ω.Κ. με την εμφάνισή της αυτή, την πρώτη εκτός πόλης Κοζάνης.

Οι χορωδοί της Κοζάνης δέχτηκαν ένα σπουδαίο μάθημα και μια πρωτόγνωρη εμπειρία από τη συνεργασία με την Αντρική Χορωδία Λάρισας, μια φημισμένη χορωδία με μακρά ιστορία, εμφανίσεις και διακρίσεις σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης και η Μικτή Χορωδία εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες για την υπέροχη εκδήλωση και την άψογη φιλοξενία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.