ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Το «Πολυτεχνείο» θα φωτίζει πάντα τους αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο

15 Νοεμβρίου 2017
13:52

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι από τις κορυφαίες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας και των αγώνων του λαού μας για τη Δημοκρατία. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ μαζί με όλους τους Έλληνες εργαζόμενους τιμούν τους ήρωες και συνολικά τον ξεσηκωμό των φοιτητών ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών.

Το «Πολυτεχνείο» θα φωτίζει πάντα τους αγώνες για έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο και ταυτόχρονα θα υπενθυμίζει ότι «οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν».

Η οικονομική κρίση συνεχίζει να παράγει καταστροφικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και να υποθηκεύει το μέλλον των νέων της πατρίδας μας. Την ίδια ώρα μπαίνει πωλητήριο σε επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα , όπως η ΔΕΗ , με αρνητικότατες συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον και τα βασικά αγαθά.

Σήμερα, η συμμετοχή όλων μας στους αγώνες ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές της λιτότητας και της κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία και καθιστά αναγκαία τη δέσμευση μας να αγωνιστούμε για μια άλλη πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.