kozan.gr: Τα προβλήματα με την υπολειτουργία της τηλεθέρμανσης τέθηκαν στο χθεσινό (11/1) δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας (Βίντεο)

12 Ιανουαρίου 2017
00:20

Τα προβλήματα με την υπολειτουργία της τηλεθέρμανσης τέθηκαν στο χθεσινό (11/1) δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας. Δείτε το σχετικό βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

4 σχόλια

  • Λύση στο πως να ζεσταίνουμε τα σπίτια μας δεν ακούσαμε. Το μόνο σίγουρο απ το βίντεο είναι ότι όλος ο χειμώνας θα περάσει, ανά 2 ώρες θέρμανση.

  • Κήρυξη κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πτολεμαΐδα 2017
    Τι είναι;

    Είναι η <> όλης της κρατικής μηχανής και τη διάθεση κονδυλίων κατά παρέκκλιση των χρονοβόρων διαδικασιών που ακολουθούνται σε κανονικές συνθήκες.

    1.Αξιοποιείται το ανθρώπινο δυναμικό και χρησιμοποιούνται τα δημόσια και ιδιωτικά μέσα σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

    2.Το σύνολο των κρατικών υπηρεσιών, οι υπηρεσίες των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των οργανισμών κοινής ωφέλειας, που είναι υπεύθυνες σε επιχειρησιακό επίπεδο για τις επί μέρους δράσεις πολιτικής προστασίας και κυρίως για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση των καταστροφών (όπως Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα, ΕΛ.ΑΣ., Ε.Κ.Α.Β., Ένοπλες Δυνάμεις, Ο.Α.Σ.Π., υπηρεσίες της Περιφέρειας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και των πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.,
    Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε, Ε.ΥΔ.Α.Π., Δ.ΕΠ.Α., Ε.Μ.Υ.).

    3. Οι εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας, καθώς και οι ειδικευμένοι εθελοντές πολιτικής προστασίας, σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Με κοινές αποφάσεις των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης καθορίζεται η διαδικασία και το ύψος της καταβαλλόμενης αποζημίωσης, για τη χρήση των μέσων και την απασχόληση των πολιτών και των χειριστών των μέσων.

  • Συγγνώμη τώρα, αυτό είναι δημοτικό συμβούλιο του Δήμου ΜΟΥ, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ή μια μάζωξη στελεχών της ΔΕΗ που δικαιολογούν τη ΔΕΗ; Αυτήν τη στιγμή δε μας ενδιαφέρει ποιος φταίει. Όλοι μας φταίμε. Τώρα τι κάνουμε;

  • Ζαμανιδη ασε τις συσκεψεις και τουλαχιστον για μια φορα συννενοησου με την ΔΕΗ και μην κατατρεχεις μια επιχειρηση που εχει προσφερει τοσα γι αυτον τον τοπο ,μονο και μονο για να κανεις δημοσιες σχεσεις .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.