Ο Βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας για την Τηλεθέρμανση Μελίτης

17 Ιανουαρίου 2018
11:50

Μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Φλώρινας κ. Σέλτσα Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε χθες 16/1/2018, στο Υπουργείο Οικονομίας,παρουσία της κ.Φωτονιάτα Ειδικής Γραμματέως Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, σύσκεψη για τρίτη φορά με θέμα την Τηλεθέρμανση Μελίτης.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Μπίρος, ο δήμαρχος Φλώρινας κ.Βοσκόπουλος, αντιπροσωπεία της τοπικής κοινότητας Μελίτης, καθώς και εκ της μέρους της ΔΕΥΑΦ ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ζαέκης και η προϊσταμένη κ. Αβραμοπούλου.

Στη σύσκεψη κατέστη σαφές, τόσο από τον ίδιο το Βουλευτή, όσο και από την Ειδική Γραμματέα, ότι πολιτική βούληση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι να υλοποιηθεί το έργο με σαφή και αυστηρά χρονοδιαγράμματα, τα οποία και ορίστηκαν.

Στην ευθύνη και την αρμοδιότητα του Δήμου και της ΔΕΥΑΦ έγκειται πλέον η επικαιροποίηση των προϋπαρχουσών μελετών και των τευχών δημοπράτησης.

Άλλος χρόνος χαμένος για το εν λόγω έργο δε θα υπάρξει.

Δύο χρόνια καθυστερήσεων ήταν αρκετά.

Σέλτσας Κωνσταντίνος

17-01-2018

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.