kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το “κόψιμο” Μαρκογιαννάκη από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, “φούντωσε” αντίστοιχες συζητήσεις – προβλέψεις και σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης

24 Αυγούστου 2018
10:12

Το “κόψιμο” του, πρώην βουλευτή Χανίων, Χ. Μαρκογιαννάκη από το ψηφοδέλτιο της της Νέας Δημοκρατίας, στις επόμενες εθνικές εκλογές, όπως έγινε γνωστό, από τον ίδιο, πριν από δύο μέρες, “φούντωσε” αντίστοιχες συζητήσεις – προβλέψεις και σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης. Μερίδα τοπικών στελεχών της ΝΔ θεωρεί πως με τέτοιες κινήσεις καθίσταται σαφές πως ο Πρόεδρος του κόμματος έχει αποφασίσει να προχωρήσει, παντού, σε ριζική ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι θεωρούν πως η συγκεκριμένη κίνηση του Κ. Μητσοτάκη δεν υποδηλώνει τίποτα περί ανανέωσης, αλλά ήταν μια ενέργεια ώστε η Ντόρα Μπακογιάννη να επιστρέψει στην εκλογική περιφέρεια των Χανίων.

Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Αυτή κίνηση δείχνει πολλά, δεν έχει σχέση μόνο με τη Ντόρα και φυσικά δηλώνει την απαρχή του “κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”.

  • και εδω μπορει να «κόψει» έναν εκ των δυο πρώτων του ψηφοδελτίου των τελευταίων , αν και ειναι οι μόνοι σίγουροι και λογικά θα επανεκλεγούν . Ο Παπαδόπουλος θα υπουργοποιηθεί κιόλας

    Μην ξεχνάμε οτι παιχνίδι δεν γίνεται μόνο με τους πρωτοκλασάτους , εχει μεγάλη σημασία και ποιοι ειναι οι λεγόμενοι «λαγοί»……..καταλαβαίνουμε όλοι έτσι ???
    Δλδ η ανανέωση που λέμε θα ενισχύσει τους Κασαπίδη Παπαδόπουλο γιατί απλά τα νεα στελέχη εχουν δρόμο ……

  • Η ικανότητα πολιτικής εκπροσώπησης εξαντλείται δηλαδή σε Κασαπίδη και Παπαδόπουλο; δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι με διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου τους; πότε θα ανανεωθεί το κόμμα της ΝΔ; ΔΕΝ ΈΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

  • Και ποιος ενδιαφέρεται για τα ψηφοδέλτια αυτών που μας χρεοκόπησαν; Μόνο κανένας εισαγγελέας θα έπρεπε να ενδιαφέρεται, για τα ψηφοδέλτια μέχρι και το 2012.

  • Τώρα είναι άλλος αρχηγός στη ΝΔ!
    Έχει σημασία!!!
    Αρκετά ποια με το παλιό….οχι ΚΑΤ ανάγκη ηλικιακό αλλα…. διαπλεκόμενο

  • Ο Παπαδόπουλος δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Πόσοι θα χωρέσουν από την Πτολεμαΐδα. Άσε που έχει επιχείρηση τώρα να ασχοληθεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.