kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Η διαδικτυακή ομάδα “Πτολεμαίοι Μακεδόνες”, πριν τη σημερινή παρέλαση, μοίρασε φυλλάδια, με περιεχόμενο κατά της συνθήκης των Πρεσπών, στους επισήμους και στον υπόλοιπο κόσμο (Βίντεο)

28 Οκτωβρίου 2018
12:10

 

Η διαδικτυακή ομάδα “Πτολεμαίοι Μακεδόνες”, πριν τη σημερινή παρέλαση, μοίρασε φυλλάδια, με περιεχόμενο κατά της συνθήκης των Πρεσπών, στους επισήμους και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

21 σχόλια

  • Έκαναν μια συμφωνία-παρωδία χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες πολίτες με χορηγό τον Σόρος! Αγνόησαν κάθε έννοια της Δημοκρατίας!

  • Να χτυπάς το Συριζα με τα ίδια του τα όπλα…..αξία ανεκτίμητη.

    Η αμηχανία Θεοφυλάκτου και Δημητριάδη ήταν απερίγραπτη! Γέλασε και ο κάθε πικραμένος

  • Γειά σου ρε άκαπνε Μακεδονομάχε του καναπέ! Δεν μου λες στο κράτος χρωστάς; Έτσι για να ξέρουμε μέχρι που φτάνει η αγάπη σου για την Ελλάδα…..

  • Να σας αναφερω οτι αλλο να πηγαινει καποιος και να ψωνιζει απο το γειτονικο κρατος και αλλο να ξεπουλαν με το ετσι θελω οι πολιτικοι ονομα γλωσσα και ιστορια.

    • Εκεί που ψωνίζεις λοιπόν και βλέπεις φάτσα κάρτα τις πινακίδες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τί έχεις κάνει για αυτό;;; Μούγγα….μωρέ δε βαριέσαι……

  • Για ακομα μια φορα οι Πτολεμαιοι Μακεδονες ηθελαν να κανουν κατι για να φανουν και εκαναν αυτο. Χαρακτηριστικα προσωπα καποιων δημοσιων και μη υπαλληλων που επωφεληθηκαν απο την Ν.Δ και τωρα εχασαν τα πρωτοτοκια τους θελουν να κανουν ντορο. Αραγε γιατι μονο τετοιες μερες.. Ευτυχως μεινατε 3 και ο κουκος.. Και σας εχω πει επαννειλειμενα καποια κυρια ξανθια στην εκδηλωση ελεγε οτι σας στηριζει καποιος κυριος που θα ειναι και υποψηφιος δημαρχοςςς.. παρακαλω μαζεψτε την..
    Μετα τιμης ο επαναστατης του καναπεως που δεν θελει να εχει σχεση με Μακεδονομαχους απο τα lidl

    • Φίλε Σκοπιανοτσολιά εσείς που ρίχνατε μαύρα δάκρυα για την ΕΡΤ τώρα ξεπουλάτε ΔΕΗ και Μακεδονία, υπακούοντας στις εντολές του μεγαλοεπενδυτή των Σκοπίων. Πουλάτε και το τομάρι σας για τριάντα αργύρια. Πίσω στην τρύπα σας, ούτε για καναπε δεν είστε άξιοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.