Σύλλογος Κοζάνης «Μακρυγιάννης»: Δηλώσεις συμμετοχής, για το συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Κυριακή 20/1, ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών

14 Ιανουαρίου 2019
20:11
Κανένα σχόλιο

Την προσεχή Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, θα διοργανωθεί συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία προσεχώς θα εισαχθεί στη Βουλή προς κύρωση. Ίσως η μη συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά τα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις αρχές του περασμένου έτους, και τα άλλα σε πλείστες όσες πόλεις της χώρας μας να έδωσαν την εντύπωση στους υπέρμαχους της συμφωνίας, οι οποίοι εγκωμιάζονται από τους εχθρούς του ελληνισμού, ότι ο ελληνικός λαός, που στη μεγάλη του πλειοψηφία αντιτίθεται στη συμφωνία, έχει αποκάμει και έχει ήδη αποδεχθεί τα τετελεσμένα. Για το λόγο αυτό πρέπει να δείξουμε ότι ο λαός δεν ξεχνά, παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα.
Το συλλαλητήριο οργανώνουν οι «Παμμακεδονικές ενώσεις υφηλίου», η «Παμμακεδονική ομοσπονδία Συλλόγων Μακεδόνων», η «Παμμακεδονική ΗΠΑ» και ο φορέας «Ανένδοτου αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία». Ο σύλλογός μας θέτει στη διάθεση των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο λεωφορείο. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 20 €
Η εκκίνηση θα γίνει την 5η πρωινή ώρα από την κεντρική πλατεία Νίκης, μπροστά από το Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες θα εκκλησιαστούν στη Στυλίδα και θα συνεχίσουν για την Αθήνα.
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να απευθύνεστε στον Κωνσταντίνο Ουζουνίδη στους αριθμούς κλήσεως:
24610 33674 και 6944 526192

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Μακρυγιάννης»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.