Στα πλαίσια της Εβδομάδας για την ανάδειξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των νέων που φοιτούν στην Επαγγελματική Εκπαίδευση οι 22 μαθητές/τριες της Β’ τάξης της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης επισκέφτηκαν σήμερα, Τρίτη, 14/2  το Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης συνοδευόμενες από τις καθηγήτριες κ. Λαζαρίδου Χ., Ανδρεάδου Δ., και την Υπεύθυνη του ΓΔΔΕ Μανάδη Ν.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να αναδειχθούν οι δεξιότητες των μαθητών της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ και η διευκόλυνσή τους στην ένταξη αγοράς εργασίας.

Προσέφεραν υπηρεσίες σε κούρεμα και χτένισμα, αντρικό και γυναικείο, σε περισσότερους από 40 τρόφιμους του Γηροκομείου. Η εμπειρία που αποκόμισαν οι  μαθητές/τριες  θεωρούμε ότι είναι μοναδική.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του  Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης καθώς και τους τρόφιμους για τη συνεργασία, την κατανόηση  και τη φιλοξενία στο χώρο τους. Ευελπιστούμε και σε άλλες αντίστοιχες δράσεις και συνεργασία με το Γηροκομείο προκειμένου να προσφέρουμε εθελοντικά υπηρεσίες στους τρόφιμους που τις έχουν πραγματικά ανάγκη.