Ο Λάζαρος Μαλουτας στους «Ορίζοντες» – Υποδομές – Προσωπικό – Χρηματοδότηση για την πρόληψη των εξαρτήσεων

8 Μαΐου 2019
13:52

 

Συνεχίζοντας τις επαφές με φορείς του Δήμου στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη δράση τους και την καταγραφή των προβλημάτων και της προοπτικής τους, ο συνδυασμός για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 «ΕΝΟΤΗΤΑ» με επικεφαλής τον Λάζαρο Μαλούτα, επισκέφθηκε το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», όπου ο Υπεύθυνος κος Τσακμάκης αναφέρθηκε στο σκοπό, τη δραστηριότητα και το έργο του Κέντρου, υπογραμμίζοντας τη θετική παρέμβαση στα Σχολεία και την Κοινωνία, αλλά και τα προβλήματα υποχρηματοδότησης και έλλειψης προσωπικού.

Υποψήφιοι του συνδυασμού έθεσαν το θέμα της περεταίρω ανάπτυξης της συνεργασίας των φορέων της περιοχής και των πρωτοβουλιών που πρέπει να πάρει ο Δήμος στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Λάζαρος Μαλούτας τόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας Συμβουλευτικής Μονάδας για τις εξαρτήσεις στην πόλη, η οποία θα καλύπτει τη Δυτική Μακεδονία, που είναι η μόνη περιφέρεια που δεν διαθέτει ανάλογη δομή, όπως τόνισε ο κος Τσακμάκης, ότι είναι απαραίτητη και αναγκαία η συνεργασία όλων των φορέων του Δήμου και της Περιφέρειας στην κατεύθυνση αυτή και θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στους φορείς για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων εξάρτησης που μαστίζουν την Κοινωνία μας, επισημαίνοντας ότι είναι σε εξέλιξη η λειτουργία Συμβουλευτικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.