Ο Μιλτιάδης Γκουλιαμπέρης κι η Αφροδίτη Σιδεροπούλου υποψήφιοι με τον Χρήστο Ζευκλή

8 Μαΐου 2019
14:44
Κανένα σχόλιο

Ο Μιλτιάδης Γκουλιαμπέρης κι η Αφροδίτη Σιδεροπούλου υποψήφιοι με τον Χρήστο Ζευκλή.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Ζευκλή για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ’’. Είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος και με τη συμμετοχή μου θα ήθελα να στείλω το μήνυμα πως και οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις πολιτικές εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις ικανότητες των παλαιότερων. Θα πρέπει όλοι να τολμήσουμε να στηρίξουμε ανθρώπους με νέες ιδέες, γεμάτους διάθεση και επιθυμία να προσφέρουν στα κοινά.»

Ονομάζομαι Σιδεροπούλου Αφροδίτη του Ευθυμίου και γεννήθηκα το 1990. Μεγάλωσα στη Νεάπολη όπου και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης. Το 2012 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Θεσσαλίας. Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων» (ΕΑΠ). Επίσης είμαι απόφοιτη από το τμήμα παιδαγωγικής κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ, έχω λάβει πιστοποίηση εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή και πιστοποιημένη επάρκεια γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σαν σχολική νοσηλεύτρια σε σχολικές μονάδες Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης και σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ). Επίσης έχω εργαστεί και ως εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας στο τμήμα «Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας».

Από το 2017 συμμετέχω στην ομάδα του «ΠΑΙ.ΖΩ» ενός προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια ζώων και συγκεκριμένα σκύλων σε άτομα με αναπηρία. Από τον Μάρτιο του 2019 είμαι εκλεγμένη Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας.

Με εκτίμηση

Σιδεροπούλου Αφροδίτη

ΓΚΟΥΛΙΑΜΠΕΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

O Γκουλιαμπέρης Μιλτιάδης του Ηρακλή και της Παρασκευής γεννήθηκε το 1981 στην Θεσσαλονίκη. Κατάγεται από τον Αυγερινό και μένει μόνιμα στο Τσοτύλι από το 1993. Αποφοίτησε από το Ιστορικό Γυμνάσιο – Λύκειο Τσοτυλίου το 1999. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Μπαργιαμίδου και έχει μια κόρη 3 ετών. Επαγγελματικά, ασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών και service. Έχει ασχοληθεί στο χώρο της εστίασης ως ιδιοκτήτης καφέ (Bolero) στο Τσοτύλι έως το 2013. Επίσης ασχολείται με την αγροτική επιχείρηση της συζύγου του.

Θεωρώ υποχρέωσή μου, αλλά και ευθύνη, τη συμμετοχή στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής του Δήμου. Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, πρέπει να είναι λοιπόν το έναυσμα και η αφετηρία, για μια νέα, ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική αρχή, αλλά και ευκαιρία να απαλλαγούμε και να αφήσουμε πίσω, ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στάσιμους στο παρελθόν. Στηριζόμενος στις εμπειρίες μου, επέλεξα να συμμετάσχω σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στον Συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης», του Χρήστου Ζευκλή, αφήνοντας στην κρίση σας την ικανότητά μου να ανταπεξέλθω, υποσχόμενος ότι δε θα αθετήσω την όποια εμπιστοσύνη και προσδοκία σας απέναντι μου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.