Tο foodaholics.com προτείνει τυρόψωμα μαργαρίτα

Συστατικά

 

Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό και το χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε με πετσέτα σε λαδωμένο σκεύος και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια.
  7. Τα ανοίγουμε με τα χέρια, βάζουμε Φέτα και πλάθουμε σε μπαλάκια.
  8. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστούν.
  9. Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το γάλα και το αυγό.
  10. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα μπαλάκια και πασπαλίζουμε σουσάμι.
  11. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.