0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και δουλεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε ορθογώνιο φύλλο.
  7. Το βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  8. Τοποθετούμε τα τετράγωνα από το κασέρι και τα πατάμε να βυθιστούν στην ζύμη.
  9. Κόβουμε περιμετρικά από τα κασεράκια.
  10. Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.