Δεν ανησυχούν για το ποιος και πότε θα αναλάβει την προεδρία του ΟΑΠΝ Κοζάνης, ένα μήνα ακριβώς πριν την έναρξη της Κοζανίτικης Αποκριάς. Τι αναφέρουν ο Γιάννης Πλόσκας των “Κασμιρτζίδων” κι ο Λευτέρης Βωβός του φανού “Πηγαδ’ τ’ Κεραμαργιού”.

Ο κ. Πλόσκας υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: “Η αποκριά στην Κοζάνη δεν πρόκειται να σταματήσει. Ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος δεν θα είναι, μικρή σημασία έχει. Υπάρχει ένα πολύ καλό επιτελείο στο οργανισμό. Ο αντιπρόεδρος κ. Μάρας προσπαθεί. Εάν υπάρξει αλλαγή σε αυτό το χρονικό σημείο, νομίζω θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση. Επομένως καλό θα είναι να συνεχίσει ο κ. Μάρας”. Ο κ. Πλόσκας αποκάλυψε και τη θεατρική παράσταση που “ανεβάζει” η ομάδα του, η οποία θα έχει τίτλο: “Γκουρμέ ή κιφτέδις”.

 

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κι ο Λ. Βωβός ο οποίος τόνισε: “Σίγουρα μετά την παραίτηση του κ. Τσιομπάνου υπάρχει μια αρρυθμία. Ωστόσο πιστεύω ότι ο ΟΑΠΝ διαθέτει ένα αξιόλογο προσωπικό, ικανό να διαχειριστεί την αποκριά μας. Σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο κ. Μάρα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να αποδώσουμε την Κοζανίτικη Αποκριά στο μέγιστο βαθμό και τη σωστή διοργάνωση. Ο χρόνος για αλλαγές είναι πολύ λίγος. Όποτε θεωρώ ότι ο Ζήσης Μάρας και οι συνεργάτες του, θα τα καταφέρουν”.