Τοποθετήθηκε εξωτερικός προκατασκευασμένος οικίσκος τύπου isobox, για υποδοχή και ιατρική εξέταση ασθενών σε εξωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

19 Μαρτίου 2020
11:55
Κανένα σχόλιο

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Ιωάννης Γιάτσιος, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, κας Ευτυχίας Καπάτου για υποδοχή και ιατρική εξέταση των ασθενών σε εξωτερικό χώρο του, επικοινώνησε με τον κ. Γρηγόριο Τσιούμαρη, χωρικό Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τον κ. Γεώργιο Βαβλιάρα, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και τον κ. Ηλία Τοπαλίδη, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και συντόνισε τη μεταφορά εξωτερικού προκατασκευασμένου οικίσκου τύπου isobox, που διέθεσαν από την Αιανή Κοζάνης, ως ιδανική επιλογή αυτής της προσωρινής και έκτακτης στεγαστικής ανάγκης.

Με την ενέργειά τους αυτή επιβεβαιώνεται η ευσυνειδησία των ιδίων αλλά και η υπευθυνότητα και η αποτελεσματικότητα της Περιφερειακής Αρχής. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.