Τρεις νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα σε μια ημέρα

26 Μαρτίου 2020
15:44

Ένας 46χρονος από την Ξάνθη, ένας 64χρονος από την Δαμασκηνιά και ένας 70χρονος από την Γλυφάδα νικήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Βαρύ φόρο στον κορωνοϊό φαίνεται να πληρώνει σε μια ημέρα η χώρα μας. Μετά την είδηση για τον θάνατο του 46χρονου ανθυπασπιστή από στην Αλεξανδρούπολη, πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι δυο συμπολίτες μας ένας 64χρονος και ένας 70χρονος έφυγαν σήμερα νικημένοι από τον κορωνοϊό.

Ο 64χρονος είναι σύμφωνα με πληροφορίες γιος του 90χρονου που ήταν  ο πρώτος νεκρός από την Δαμασκηνιά.

Επίσης, όπως επιβεβαίωσε στο newsit.gr ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, έφυγε από την ζωή ένας κάτοικος της πόλης 70 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου  Ευαγγελισμός. Με κορωνοϊό νοσηλεύεται και η σύζυγός του αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.