Λάζαρος Μαλούτας: Η επόμενη μέρα στον Δήμο Κοζάνης (Ηχητικό)

30 Μαρτίου 2020
08:11

 

Στην επόμενη μέρα του κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλά και στην μετάβαση της Κοζάνης στην εποχή χωρίς λιγνίτη, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Λάζαρος Μαλούτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΘΕΜΑ 104,6» και την εκπομπή «Το 2021 σήμερα». Ο Δήμαρχος Κοζάνης εστίασε την τοποθέτησή του στην πρόταση να δημιουργηθεί στην περιοχή ενεργειακή κατασκήνωση για τη φιλοξενία νέων.

Η ενέργεια που θα καταναλώνεται θα παράγεται από ανανέωσιμες πηγές (γεωθερμική, ηλιακή, αιολική κοκ), ενώ θα υπάρχει και οικολογική διαχείριση των αποβλήτων. «Ουσιαστικά στην κατασκήνωση οι νέοι θα αποκτούν μια εικόνα της Ελλάδας μετά από δεκαετίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλούτας

Επίσης αναφέρθηκε στην δεύτερη βασική πρόταση για ένα «πολυλειτουργικό δυναμικό αγρόκτημα», στο οποίο εκτός από παραγωγή θα γίνεται και η τυποποίηση των προϊόντων, προκειμένου να προκύπτει και η απαραίτητη προστιθέμενη αξία.

 

Ένα σχόλιο

  • Δήμαρχε δεν έβαλες καθόλου το θέμα ότι εδώ και ένα μεγάλο διάστημα η ΔΕΗ δεν δουλεύει τις μονάδες και αφήνει την πόλη να παγώνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.