Έκτακτο: Πληροφορίες για νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στην Καστοριά

25 Ιουνίου 2020
13:54
Κανένα σχόλιο

Το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα αφορά σε 44χρονη γυναίκα από την Καστοριά. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε ταξιδέψει πρόσφατα στα Ιωάννινα.

Το αποτέλεσμα του τεστ έφτασε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο.

Αυτή την ώρα της έχουν συστήσει να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ γίνεται ιχνηλάτιση των επαφών της.

sentra.com.gr

===============================================

Σύμφωνα με πληροφορίες του kastorianiestia.gr ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού, εμφανίστηκε στην Καστοριά.

Πρόκειται για μια 44χρονη γυναίκα κάτοικο Καστοριάς, η οποία είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε γειτονικό νομό.

Χθες επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καστοριάς με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού και σήμερα τα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν ότι είναι θετική.

Η 44χρονη δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς τα συμπώματά της είναι ήπια, και έχει τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

Παράλληλα όμως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες  και  έχουν τεθεί σε περιορισμό 5-6 άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον.

kastorianiestia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.