Δύο παραγωγές, εντός του 2020, προγραμματίζει για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής Βασίλης Μυριανθόπουλος

8 Σεπτεμβρίου 2020
20:24

 

Δύο παραγωγές εντός του 2020 προγραμματίζει για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής Βασίλης Μυριανθόπουλος. Δείτε τι είπε στο TOP Channel:

 

5 σχόλια

  • ο Δημος εχει χρημα να ριχνει στο ζημιογονο Δηπεθε αλλα για να φτιαξουν κανενα πεζοδρομιο κ να μαζεψουν τα αδεσποτα δεν περισσευει…

  • Το ΔΗΠΕΘΕ παράγει πολιτισμό. Γιατί συγκρίνετε λοιπόν ανόμοια πράγματα; Αν δεν γινόταν παραστάσεις πάλι θα γκρινιάζετε.

  • Το ΔΗΠΕΘΕ δεν παράγει κανένα πολιτισμό αλλά αναμασάει έργα του προηγούμενου αιώνα. Ίσως να παράγει “πολιτισμό” για κάποια ελιτίστικα άτομα της πόλης που τρέχουν στις παραστάσεις του και τα έργα τα επιλέγουν επίσης ελιτίστικα άτομα ίδιων απόψεων. Σε μια κανονική πόλη το ΔΗΠΕΘΕ θα έπρεπε να είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και να μην αναγκάζει τους ταλαιπωρημένους και άνεργους πολίτες να πληρώνουν τα κέφια κάποιων λίγων. Κι αν δεν μπορεί, να κλείσει. Δε θα μας λείψει ιδιαίτερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.