kozan.gr: Έφτασε στην Κοζάνη και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη – Εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το Master Plan, με τον Περιφερειάρχη να προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Σεπτεμβρίου 2020
13:12

 

Έφτασε στην Κοζάνη και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη/ Εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το Master Plan, με τον Περιφερειάρχη να προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, εννοώντας πως κάποιες από τις επενδύσεις, που γίνονται ή θα γίνουν στην περιοχή, όπως τα φωτοβολταϊκά δε δημιουργούν θέσεις εργασίας. Το βίντεο είναι της Δ. Αμαραντίδου.

 

 

 

 

15 σχόλια

  • Πολύ σωστά αναφέρει ο Κασαπιδης πως τα φωτοβολταϊκά δεν δημιουργούν θέσεις εργασίας.Δεν αναφέρει πως παράγει μονο εισόδημα για τον επενδυτή ,είτε λέγεται ΔΕΗ ή ΕΛΠΕ.Μπορουν να μας πουν μια προς μια τις 16 εμβληματικές επενδύσεις ,όπως τις χαρακτήρισαν ποιες θέσεις και πόσες ,δημιουργούν στην περιοχη μας ?Μη μας αντιμετωπίζουν ως ιθαγενείς με τα καθρεπτακια.Οι τοπικοί άρχοντες εχουν τίποτε να πουν?

  • Επιτέλους ο περιφερειάρχης τοποθέτηθηκε σωστά γιατι καμμια επένδυση εκτός απο το φωτοβολταϊκό πάρκο όπου θα απασχοληθούν ελάχιστοι,η κυρία ήρθε είδε και απήλθε οπως ολοι που έρχονται απο Αθήνα και μας υπόσχονται και εκει μένουν τα τελευταία χρονια

  • Το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται η κυρία + τα δύο αυτοκίνητα συνοδείας της κοστίζουν περί τις 280-300000€ και γύρω στα 5000€ χρειάζεται να δαπανήσει το δημόσιο για τα καύσιμα/συντήρηση τους ανά ταξίδι!!!! Αλήθεια πόσα κρεβάτια ΜΕΘ θα μπορούσαν να υπάρχουν στη θέση τους???? Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση του Μητσοτάκη!!!

  • Αμα ενθουσιάστηκε η Γιάννα τα πράγματα παν χάλια.
    Σαν να ήρθε σε ιθαγενείς είναι, τρέξατε όλοι πίσω της να γλείψετε επαρχιώτες.

    • Ήρθε η απεσταλμένη κολλητή του Πρωθυπουργού, για να βολιδοσκοπήσει το κλίμα, πριν την έλευση του ιδίου στις 25/9! Αυτήν ήταν η πραγματική ουσία αυτής της επίσκεψης!

  • Ένας ένας έρχονται οι επενδυτές (κοράκια) να ελέγξουν τι αγοράσανε ή τι πουλήσανε ή τέλος πάντων πως προχωράει το μεγάλο φαγοποτι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.