Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ν. Κοζανης παρέδωσε την Τρίτη 22/09, 1500 μάσκες στην Ογκολογική πτέρυγα του Γ.Ν. Μποδοσακειο Πτολεμαΐδας

22 Σεπτεμβρίου 2020
14:20
Κανένα σχόλιο

Το παράρτημα ΕΑΕ Ν.Κοζανης παρέδωσε την Τρίτη 22/09, 1500 μάσκες στην Ογκολογική πτέρυγα του Γ.Ν. Μποδοσακειο Πτολεμαϊδας. Οι μάσκες αυτές θα δωρίζονται στους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και σε αριθμό ανάλογο με τον αριθμό των θεραπειών. Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών σε μάσκες για όσο περισσότερο διάστημα γίνεται.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την υποστήριξη του «Ομίλου Πλαστικά Θράκης», του «Non–Profit Foundation Desmos», τη συνδρομή του «thatfeeeling.gr» καθώς και με τις δωρεές των μελών της, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 μάσκες, τις οποίες πρόκειται να διαθέσει δωρεάν σε νοσοκομεία όλης της χώρας για τους ογκολογικούς ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Ο διοικητής του ΓΝ Μποδοσάκειο κος  Σταύρος Παπασωτηρίου δήλωσε:
“Ευχαριστούμε την ΕΑΕ και το παράρτημα Ν.Κοζανης για να την προσφορά μασκών για τους ογκολογικους ασθενείς μας, οι οποίες θα παραδοθούν στο αντίστοιχο τμήμα του νόσοκομειου μας για να παραδώθουν στους ασθενείς. Με την πράξη σας αυτή αποδυκνυεται για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την συμπαράσταση για τον αγώνα που δίνεται από τους ίδιους τους ασθενείς, τους ογκολογους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας για την καταπολέμηση της νόσου”.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρειας.

Προτεραιότητα όλων μας η βοήθεια και η στήριξη του ογκολογικού ασθενούς.

Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Ι Όμηρος
Πρόεδρος του παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.