Γιάννης Αντωνιάδης: “Νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου των υπεργολάβων και των δημοσίων έργων γενικότερα”

10 Νοεμβρίου 2020
14:46
Κανένα σχόλιο

Σε θετική κατεύθυνση κινείται η κυβέρνηση, για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των υπεργολάβων, σύμφωνα με την απάντηση σε Ερώτηση (επισυνάπτεται) που κατέθεσε ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ  Γιάννης Αντωνιάδης (επισυνάπτεται), με θέμα την προστασία των μικρών εργολάβων (υπεργολάβων) από την εκμετάλλευση των μεγάλων εργολάβων.

Κλικ εδώ για την ερώτηση

Κλικ εδώ για την απάντηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.