Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας: Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών και του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, με αφορμή τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παρείχαν συνδρομή σε πολίτες, ώστε να μεταβούν με ασφάλεια σε εμβολιαστικά κέντρα

15 Φεβρουαρίου 2021
14:18
Κανένα σχόλιο

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών και του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, με αφορμή τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παρείχαν συνδρομή σε πολίτες, ώστε να μεταβούν με ασφάλεια σε εμβολιαστικά κέντρα, για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία εμβολιασμού τους κατά του κορονοϊού.
Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, ώστε να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια κατά τη διάρκεια τόσο της πανδημίας, όσο και της κακοκαιρίας.
Υπενθυμίζεται ότι, οποιοσδήποτε πολίτης θελήσει να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και χρειαστεί βοήθεια για να μεταβεί σε εμβολιαστικό κέντρο, καθώς επίσης και οποιοσδήποτε πολίτης χρειαστεί βοήθεια για να μεταβεί σε νοσοκομείο ή ιατρικό κέντρο (π.χ. νεφροπαθείς για αιμοκάθαρση κ.λπ.), μπορεί να καλέσει στο 100, ώστε οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας να συνδράμουν στην ασφαλή μετακίνησή του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.