kozan.gr: Ειδική αναφορά – σύσταση του Ν. Χαρδαλιά & καμπανάκι στην Π.Ε. Κοζάνης – H Π.Ε. Κοζάνης έχει 738 κρούσματα, από τα οποία το 87,91 % είναι συμπτωματικά, ενώ απο τη διαδικασία της ιχνηλάτησης έχουν εντοπιστεί επιπλέον 1771 στενές επαφές, από τις οποίες το 40,65% είναι με συμπτώματα – Το τελευταίο δεκαήμερο τα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν κατά 97,56% στο Δήμο Κοζάνης, κατά 98,13% στο Δήμο Εορδαίας, 92,91% κατά στο Δήμο Σερβίων – Σε χθεσινό έλεγχο στη Σιάτιστα ο δείκτης θετικότητας ήταν στο εξωπραγματικό 13,2% – Η επιδημιολογική εικόνα της Π.Ε. Κοζάνης δεν επιτρέπει χαλάρωση αλλά αυστηρή τήρηση των μέτρων(Bίντεο)

2 Απριλίου 2021
18:45

H Π.Ε. Κοζάνης έχει 738 κρούσματα, από τα οποία το 87,91 % είναι συμπτωματικά, ενώ απο τη διαδικασία της ιχνηλάτησης έχουν εντοπιστεί επιπλέον 1771 στενές επαφές, από τις οποίες το 40,65% είναι με συμπτώματα – Το τελευταίο δεκαήμερο τα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν κατά 97,56% στο Δήμο Κοζάνης, κατά 98,13% στο Δήμο Εορδαίας, 92,91% κατά στο Δήμο Σερβίων – Σε χθεσινό έλεγχο στη Σιάτιστα ο δείκτης θετικότητας ήταν στο εξωπραγματικό 13,2% – Η επιδημιολογική εικόνα της Π.Ε. Κοζάνης δεν επιτρέπει χαλάρωση αλλά αυστηρή τήρηση των μέτρων. Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς

27 σχόλια

  • Ετσι, σπρωξτε τον κοσμο προς τα εμβολια…γιατι σε ενα μηνα οι αγγλογαλλογερμανοι θ αρχισουν να ερχονται για ξεκουραση. Καλησπερες..

  • Γελάει ο κύριος ή κάνω λάθος; Θα έκανε κι αυτός εμβόλιο λογικά και βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι. Ισχυρό ένστικτο αυτό της αυτοσυντήρησης τελικά.

  • ΠΌΣΟ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    • Γιατί βλέπεις πουθενα καμιά αυστηρότητα;Όλοι χυμα είναι έξω.Οι περισσότεροι δεν τηρούν ούτε τα βασικά.Πλήρης έλλειψη αυτοπειθαρχίας.Ντροπή.

    • Το δεν αντεχουμε αλλο να πας να το πεις σε συτους που ειναι στην εντατικη και δινουν καθημερινη μαχη για την ζωη τους!!!! Εκει να πας και να μιλησεις για αντοχες!!!! Και μετα αναρωτιομαστε γιατι ημαστε στην χειροτερη θεση σε ολη την ελλαδα!!!

    • Σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν τηρείται καν η καραντίνα? Εσύ και οι ομοϊδεάτες σου αν τηρούσατε τα μέτρα, δεν θα είχαμε τέτοια χάλια σήμερα! Που διστάζουμε να πάμε οπουδήποτε!! Οπότε μην λες ότι μπούχτισες! Γιατί αν λες ότι μπούχτισες, ενώ κυκλοφορείς χωρίς να νοιάζεσαι για τα μέτρα, είσαι υποκριτής…!!

    • Λοιπόν, φρόκαλο ….. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ αυτοί που κάθονται όλη μέρα σπίτι! Όχι εσύ που πίνεις καφέδες όλη μέρα έξω και τα λες με τα φιλαράκια σου, χωρίς ίχνος συναίσθησης για τους ανθρώπους γύρω σου! Ξεδιάντροποι…!!!! Μετά βγαίνετε και λέτε ότι δεν αντέχετε άλλο…..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

      Από αύριο, όσοι δεν αντέχετε …. θα κλειδαμπαρώνεστε στα σπίτια σας, για να ξεσκάσουμε λίγο κι εμείς που αντέχουμε! ok! Αλλιώς, θα γίνω εγώ ο ρουφιάνος και θα σας καταγγέλλω κάθε μέρα! Ανεύθυνοι υποκριτές…!!!!

  • ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΟΝΗΜΑ ΕΞΩ

  • Σύμφωνα με πληροφορίες στο «τραπέζι» βρίσκεται η αναβολή του ανοίγματος των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, με τις τρεις περιοχές να βρίσκονται στο «κόκκινο».

  • Αυριο στη λαικη παλι ο ενας πανω στον αλλο ,μηπως δεν προλαβουμε.Υστερα λεμε φταιει ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ.Φουρκα.Να δωσεις και το παρον στην πλατεια μην παρεις απουσια.

  • τι 738; με τα σημερινα 94 εχουμε 796 τις τελευταιες 10 ημερες.

    αντε εξω ολοι στα παγκακια να ξεσκασουμε λιγο!

  • Οι πρώην “αντιρρησίες – αρνητές” έχουν μεταλλαχθεί σε “κουρασμένους”……. Αντε και “μαζευτειτε” ρε ανεύθυνα άτομα και σταματήστε να αλλάζετε προσωπεία και δικαιολογίες…. “Της στραβιάς της ……. της φταιν οι τρίχες”……………..

  • Εσεις δεν αντεχετε αλλο? Κουραστηκατε? Απο τι? Απο τις βολτες και τον καναπε? Σοβαρα? Εμεις οι γιατροι στα νοσοκομεια τι να πουμε? Σας παρακαλω σοβαρευτειτε και αναθεωρειστε την εννοια ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.