Ο Εθνικός Κοζάνης στο μπάσκετ καλωσορίζει τον νέο του προπονητή Γιάννη Μήτσιαλο

23 Αυγούστου 2021
18:59
Κανένα σχόλιο
Το τμήμα Μπάσκετ του Εθνικού Κοζάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μήτσιαλο τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στα τμήματα υποδομών.
Ο Γ. Μήτσιαλος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην προπονητική καλαθοσφαίρισης ενώ παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό του Ε.Α.Π πάνω στο Sports Management .
Ξεκίνησε να ασκεί την προπονητική το 2001 στην Θεσσαλονίκη και τις Ακαδημίες του Μ. Αλεξάνδρου και συνέχισε στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης. Το 2004 εντάχθηκε στο team του Μακεδονικού Κοζάνης και έπειτα στο τεχνικό team του Ηρακλή Κοζάνης, όπου και κέρδισε την άνοδο στην Β’ Εθνική ανδρών.
Από το 2005 και για πολλά έτη υπήρξε προπονητής του Γ.Σ.Κ Λασσάνη Κοζάνης με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ανδρών, ένα πρωτάθλημα Γυναικών, πρωτάθλημα παίδων και εφήβων, έχοντας συνεχώς την ομάδα στην πρώτη τριάδα της Α” ΕΚΑΣΔΥΜ ανδρών. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στο ανδρικό τμήμα του Φοίνικα Κοζάνης και στο γυναικείο του Λασσάνη με το οποίο κέρδισε και την άνοδο στην Α2.
Ο Γιάννης Μήτσιαλος υπήρξε προπονητής του ιστορικού Εθνικού Κοζάνης το 2006 και έπειτα από 15 έτη, σε μια κομβική στιγμή για τα 50 χρόνια της μεγάλης οικογένειας του Εθνικού, βρίσκεται και πάλι μαζί μας.
Γιάννη καλωσόρισες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.