Μιχάλης Παπαδόπουλος: “O Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος επιβεβαίωσε την πληρωμή προκαταβολής για τις ζημιές στο προ ανθοφορίας στάδιο τέλη Οκτωβρίου, σε Μεσόβουνο, Πύργους, Κομνηνά, Ανατολικό, κλπ” – Τι θα γίνει με την καταστροφική ζημιά στις πατάτες Πολυμύλου

27 Αυγούστου 2021
15:21

Συνάντηση τώρα με Πρόεδρο ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο. Επιβεβαίωσε την πληρωμή προκαταβολής για τις ζημιές στο προ ανθοφορίας στάδιο τέλη Οκτωβρίου, σε Μεσόβουνο, Πύργους, Κομνηνά, Ανατολικό, κλπ. Επικοινώνησε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ με διευθυντή στη Κοζάνη για την καταστροφική ζημιά στις πατάτες Πολυμύλου να γίνει σύντομα η εκτίμηση και άμεση πληρωμή . Ευχαριστώ ιδιαίτερα να την αποτελεσματική συνεργασία και γρήγορη ανταπόκριση του Προέδρου.

3 σχόλια

  • Εύγε Μιχάλη όταν οι άλλοι συνάδελφοι σου κάνανε δηλώσεις στον ΕΛΓΑ Κοζάνης εσυ μιλάς με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ στην Αθήνα και λύνεις το θέμα !! Παίρνουν χρήματα οι παραγωγοί ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.