Φίλοι και φίλες πολύτεκνοι σας καλούμε,

ΑΝΤΙ  ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 -16:00  ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΙΟΥΡΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ/Σ. .

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την εξελικτική επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως από 21 Σεπτεμβρίου έως 30  Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν  ένα από  τα δύο μέλη  κάθε Πολύτεκνης Οικογένειας με την επίδειξη θεωρημένης κάρτας πολυτέκνου και την αστυνομική  ταυτότητα.

Πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση.  Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο  πολυτεκνικός σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά. Για αυτό το λόγο η συμμετοχή σας  θεωρείται απαραίτητη στην διεξαγωγή των εκλογών.

Λόγω  των μέτρων  της πανδημίας  covid -19  θα τηρηθούν  όλα τα απαραίτητα  υγειονομικά  πρωτόκολλα.

Πληροφορίες  στο τηλέφωνο συλλόγου   2461022821.

                                    Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                                  ΛΕΓΓΟΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ