kozan.gr: Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου: 65 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 33 στην Π.Ε. Καστοριάς, 11 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών – 2978 συνολικά στην χώρα

28 Σεπτεμβρίου 2021
17:32

 

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου: 65 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 33 στην Π.Ε. Καστοριάς, 11 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών – 2978 συνολικά στην χώρα.

 

3 σχόλια

  • Όταν η αστυνομία δεν κάνει έλεγχο για τήρηση των μέτρων στα καφέ της πόλης, όταν η Δημοτική αρχή δεν ελέγχει που δίνει άδεια κοινοχρήστων χώρων και συνωστιζόμαστε ο ένας πάω στον άλλο, μην αναρωτιόμαστε πως μεταδίδετε ο κορωνοϊος και κοκκινίζουν οι περιοχές κλείνοντας μας μέσα στο σπίτι.

    • Όταν επίσης μπαίνουν στις σχολικές αίθουσες 20 και 25 παιδιά και ακούμε μόνο ως μέτρο βάλτε αντισυπτικο στα χεράκια και περιμένουμε να μην έχουμε κρούσματα επειδή βάλαμε μια μάσκα όταν ο ένας μαθητής είναι πάνω στον άλλο θα δουμε και 165 κρουσματα οχι μονο 65.
      Το μάρμαρο δεν θα το ξαναπληρώσει η εστίαση
      αυτή τη φορά ψάξτε αλλού να βρείτε τις αιτίες.
      Καλώς η κακώς η εστίαση έκανε διαχωρισμό βάση μέτρων και μπαίνουν μέσα μονο εμβολιασμένοι πια
      συνεπώς δεν τίθεται θέμα συνωστισμού όπως το εννοείς εσύ. Στα σχολεία υπάρχει η μεγάλη υγειονομική βόμβα πλέον.

      • Βάση των μελετών στο σχολικό περιβάλλον είναι μικρή η μεταδοτικότητα του covid-19 και είναι σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Στα café τα πόλης μπορεί εντός να υπάρχει περισσότερο προσοχή αλλά στους εξωτερικούς χώρους και στα πεζοδρόμια η κατάσταση είναι απελπιστική. Σαφώς και δεν πρέπει να κλείσει η εστίαση αλλά θα πρέπει και εμείς να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα ως πελάτες και ως μαγαζιά να μην επιτρέπουμε να γίνετε συνωστισμός έμπροσθεν του καταστήματος μας. Μια μαμά με καρότσι , ένας πολίτης με ειδικές ανάγκες πως θα πρέπει να κυκλοφορεί στα πεζοδρόμια όταν είναι καταλυμένα τόσο από καρέκλες και τραπεζάκια όσο και από πελάτες που πίνουν τον καφέ ένας πάνω στον άλλο. Έτσι θα την πληρώσει η εστίαση νομίζω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.