Σιάτιστα: Ημερίδα διάχυσης των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου : «Ζωντανή Ετικέτα Κρασιού: Καινοτόμες Εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας στην Σήμανση Προϊόντων Οίνου», το Σάββατο 2 Οκτωβρίου

1 Οκτωβρίου 2021
12:16
Κανένα σχόλιο

Το οινοποιείο ΝΑΚΟΣ, η ΑΡΓΩ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ και το Θεσμοθετημένο Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων & Στρατηγικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας οργανώνουν Ημερίδα διάχυσης των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου :

«Ζωντανή Ετικέτα Κρασιού: Καινοτόμες Εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας στην Σήμανση Προϊόντων Οίνου»

με ακρωνύμιο WineLiveLabel και κωδικό έργου Τ2ΕΔΚ-03856, στο πλαίσιο της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – Β’ ΚΥΚΛΟΣ»» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Σιάτιστα στον Συνεδριακό χώρο των Εκπαιδευτηρίων Βανίδη, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, από 12.00 έως 15.00.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας Περιλαμβάνει:

12.00 – 12.15 Προσέλευση συμμετεχόντων – Εγγραφές
12.15 – 13.00 Χαιρετισμοί – Εισηγήσεις διοργανωτών
13.00 – 13.15 Παρουσίαση προγράμματος WineLiveLabel
13.15 – 13.45 Παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων
13.45 – 14.00 Συζήτηση – Ερωτήσεις – Απαντήσεις
14.00 – 15.00 Επίσκεψη στο οινοποιείο Νάκου – Περιήγηση – Παρακολούθηση εργασιών τρύγου και οινοποίησης
15.00 – 17.00 Οινογνωσία με κρασιά του οινοποιείου Νάκου με την παρουσία πιστοποιημένου οινογνώστη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.