kozan.gr: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής, χωρίς να τον κατονομάσει, με ξεκάθαρα υπονοούμενα, κατά του Λ. Γκερεχτέ: “Ποιοι μιλάνε τώρα; Πέρασε το έργο – της Ελλάκτωρ Α.Ε στην Γαλατινή – και κοιμόσασταν κάποιοι στα έδρανα όταν έπρεπε να ενεργήσετε για να πάρετε κάποια ανταποδοτικά. Εμείς καταφέραμε με φτιαγμένο το έργο της εταιρείας να πάρουμε ανταποδοτικά πάνω από 150.000 με 200.000 ευρώ. Εσείς τότε κοιτούσατε να “γκρεμίσετε” τον Λαμπρόπουλου. Δεν σηκώσατε ανάστημα να πάρετε ένα ανταποδοτικό. Είστε τουλάχιστον αστείοι ” (Bίντεο)

5 Νοεμβρίου 2021
19:34

 

Δεκάλεπτη διακοπή σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου όταν ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής επιτέθηκε με διάφορα υπονοούμενα, χωρίς να τον κατονομάσει, κατά του πρώην Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Λ. Γκερεχτέ, με αφορμή τη σημερινή πρόταση της Δημοτικής Αρχής προς το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει μηχανικό κοινής αποδοχής, ο οποίος στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υποχρεώσεων της εταιρείας προς την Κοινότητα Γαλατινής, που απέσπασε η σημερινή δημοτική αρχή του Χ. Ζευκλή, για την πρόσφατη διέλευση, μέσα από τον οικισμό, ανταλλακτικών τμημάτων για τις ανεμογεννήτριες που έχει εγκαταστήσει  και τη δέσμευσή της για την εκπόνηση μελέτης κι υλοποίησης έργου που αφορά την ανάπλαση (με δύο πλατείες) στην είσοδο της Γαλατινής. Ο Δήμαρχος στις μικρο-ενστάσεις της αντιπολίτευσης για τ’ ότι η επιλογή του μηχανικού της περιοχής από την εταιρεία θα μπορούσε να είναι ευρύτερη συμπεριλαμβάνοντας κι άλλους, προκάλεσε την “έκρηξη” του Δημάρχου ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα ακόλουθα:  “Ποιοι μιλάνε τώρα; Πέρασε το έργο – της Ελλάκτωρ Α.Ε στην Γαλατινή – και κοιμόσασταν κάποιοι στα έδρανα όταν έπρεπε να ενεργήσετε για να πάρετε κάποια ανταποδοτικά. Εμείς καταφέραμε με φτιαγμένο το έργο της εταιρείας να πάρουμε ανταποδοτικά πάνω από 150.000 με 200.000 ευρώ. Εσείς τότε κοιτούσατε να “γκρεμίσετε” τον Λαμπρόπουλου. Δεν σηκώσατε ανάστημα να πάρετε ένα ανταποδοτικό. Είστε τουλάχιστον αστείοι”.

kozan.gr

5 σχόλια

  • με μια μικρή διαφορά… το έργο δεν έγινε στην Γαλατινή.
    Στη Εράτυρα έγινε Δήμαρχε. Το ότι πέρασε από τη Γαλατινή ήταν επιλογή της εταιρείας και μόνο…..

    • Η Γαλατινή έφαγε όλη τη σκόνη και διέθεσε οικόπεδο για να γίνει το έργο χωρίς Γαλατινή κανένα έργο δεν θα γινότανε

      • ναι…. πως….. σίγουρα..
        Η Γαλατινή με τίποτα δεν ήθελε να περάσει από εκεί ο δρόμος… κάνανε και αγώνα να μην μην περάσουν από εκεί. Τους καημένους τους αναγκάσανε με το ζόρι..
        δεν θέλανε με τίποτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.