Πτολεμαίδα: Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ Εορδαίας (Φωτογραφίες)

14 Νοεμβρίου 2021
20:39
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας. Το σεμινάριο οργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ Εορδαίας . Στο σεμινάριο εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν καθηγητές και δάσκαλοι της Εορδαίας όπως επίσης και στελέχη και προπονητές της Κολυμβητικής Ομάδας Εορδαίας ”Δελφίνια “

Συνολικά εκπαιδεύτηκαν 41 άτομα με την πολύτιμη βοήθεια 18 εθελοντών εκπαιδευτών της ομάδας και την γραμματειακή υποστήριξη άλλων 3 εθελοντών.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Εορδαίας, Ταργοντσίδη Ανδρόνικο για την άριστη συνεργασία και οργάνωση του σεμιναρίου .

Μετά από σχεδόν 1.5 χρόνο αποχής από τα εν λόγω σεμινάρια (λόγω Covid-19), η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε το δεύτερο πρόγραμμα CPR&AED (θυμίζουμε το σεμινάριο στους αθλητές και προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Εορδαϊκός τον Αύγουστο του 2021 ) επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο, δυναμικά στο τομέα εκπαίδευσης των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, πάνω στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να σώσουν μια ζωή .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.