Σε ανάρτησή της στο facebook η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γ. Ζεμπιλιάδου γράφει για το θέμα που αποκάλυψε το kozan.gr: “Όταν τρέχεις μόνος σου κι έρχεσαι δεύτερος….. ή αλλιώς «η τέχνη» να απορρίπτεις τον εαυτό σου! Μια υπηρεσία της Περιφέρειας, δηλαδή με προϊστάμενο τον περιφερειάρχη, υποβάλλει μια πρόταση στο ΠΕΠ της Περιφέρειας, για ένα οραματικό έργο του Περιφερειάρχη. Λίγο αργότερα με υπογραφή Περιφερειάρχη, που προΐσταται του ΠΕΠ, το έργο απορρίπτεται. Περιμένουμε τον Περιφερειάρχη να στείλει τα παράπονα του στον κο Κασαπίδη!

Υστερόγραφο: ο λόγος για το οραματικό έργο του Περιφερειαρχη «Πιλοτικό ενεργειακά θετικό κτίριο – Η περίπτωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κέντρου ως βιωματικό εργαστήρι στη Δυτική Μακεδονία”, ύψους 2.185.000 ευρώ που υπεβλήθη στο ΠΕΠ ΔΜ από την Αντιπεριφέρεια της ΠΕ Κοζανης και απερρίφθη με υπογραφή Περιφερειάρχη. Η περίπτωση να προηγηθεί συνεργασία των υπηρεσιών πριν την υποβολή προφανώς δεν «παίζει» στην περιφέρεια μας ….δυστυχώς. Η τελευταία θέση στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ μόνο τυχαία δεν είναι τελικά…δυστυχώς και πάλι”.
Διαβάστε τι έγραψε νωρίτερα το kozan.gr

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πάει “περίπατο” το αναπτυξιακό έργο με την προσωπική σφραγίδα του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη; Tι συμβαίνει; Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης του έργου με τίτλο “Πιλοτικό ενεργειακά θετικό κτίριο – Η περίπτωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κέντρου ως βιωματικό εργαστήρι στη Δυτική Μακεδονία”, ύψους 2.185.000 ευρώ