Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της Περιφέρειας – 25 (District – 25) της AHEPA HELLAS στην Κοζάνη

31 Μαΐου 2017
13:16
Κανένα σχόλιο

Τo τριήμερο Παρασκευή – Κυριακή 26 – 28 Μαΐου 2017, στο αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού», στην Κοζάνη έλαβαν χώρα οι εργασίες του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της Περιφέρειας – 25 (District – 25) της AHEPA HELLAS.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Συνεδρίου, απεύθυναν χαιρετισμό, ο εκπρόσωπος της  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Βουλευτής Φλωρίνης της ΝΔ κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ πρώην Υπουργός κ. Πάρης Κουκουλόπουλος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευάγγελος και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης           κ. Χρύσα Αθανασιάδου. Τέλος χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους της AHEPA ο Past Suprepe Governor Νέας Υόρκης κ. Peter Baltis.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Μαΐου, έγιναν οι Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την περίοδο 2017 – ’18. Οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, ψήφισαν και εξέλεξαν παμψηφεί το νέο Κεντρικό Διοικητικό τους Συμβούλιο, το οποία έχει ως κατωτέρω:

  1. Κυβερνήτης                                                            :     Βασίλειος Πετκίδης
  2. Αναπληρωτής Κυβερνήτης                         :     Ευστάθιος Κεφαλίδης
  3. Γραμματέας                         :     Κωνσταντίνος Κοζυράκης
  4. Ταμίας                         :     Κωνσταντίνος Βαρσάμης
  5. Αντιπρόεδρος Ελληνισμού                                    :     Βασίλειος Γκρέκας
  6. Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας             :     Βαρδής Κορδεράς
  7. Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης                         :     Ευάγγελος Καζάκος
  8. Αντιπρόεδρος Κοινωνικής Υπευθυνότητας             :     Ιωάννης Κωττάς
  9. Αντιπρόεδρος Οικογενείας & Αριστείας :     Χρήστος Καραπιπέρης
  10. Υπεύθυνος Αθλητισμού : Δημήτριος Στίγκας
  11. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :     Παναγιώτης Ριζόπουλος
  12. Υπεύθυνος Εκδηλώσεων :      Κυριάκος Κωσταρέλλος

Ακολούθως έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, για τους στόχους της Οργάνωσης για την κοινωνική και εθνική δράση της, στην Ελλάδα για τη νέα περίοδο 2017 – ’18. Αμέσως μετά έγινε η ανάδειξη του νέου AHEPAN OF THE YEAR 2017, για την Ελλάδα και τον τιμητικό αυτό τίτλο έλαβε το μέλος του Τμήματος HJ –  κ. Αθανάσιος Παπαπέτρου.

Η διοργάνωση του 18ου Συνεδρίου της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το τοπικό Τμήμα της AHEPA στην Κοζάνη HJ – 15 «Ιωάννης Τράντας». Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα γίνει στις 8,9 και 10 Ιουνίου 2018 και θα διοργανωθεί από το τοπικό Τμήμα της AHEPA HJ – 19 στην ΞΑΝΘΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.