kozan.gr: Ξεσήκωσαν την Σιάτιστα με τα «μαρσαρίσματα» – Αρκετός κόσμος – και φέτος – στην 8η Ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών (Bίντεο)

11 Ιουνίου 2017
10:23

Η 8η Ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών από διάφορα μέρη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 10 Ιουνίου 2017  στο πάρκο του Αγίου Νικάνορα, στην είσοδο της Σιάτιστας. Για ακόμη μια φορά, λάτρεις και φίλοι της μοτοσικλέτας συναντήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις, διασκέδασαν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.


Μέρος του βίντεο από  Ράδιο Σιάτιστα 95.7 FM

5 σχόλια

  • Συγνωμη αλλα να ρωτήσω κάτι .
    Ειναι νόμιμα ολα αυτά ;
    Υπάρχει αδεια απο δήμο και αστυνομια και τους συνοδεύει και περιπολικό ;

  • Καθε χρονο το ιδιο εργο.
    Δεν λεω πολυ καλη κινηση η συγκεντρωση, η κουβεντα, η διασκεδαση…
    Ομως αυτη η καγκουρια με τον καθε φαντασμενο νεοπλουτο επιδειξια να μαρσαρει ως τις 4 τα χαραματα την μεγαλου κυβισμου μηχανη του εχει ξεπερασει τα ορια!
    Ελεος πια!
    Αν εσεις θελετε να κανετε την φιγουρα σας εμεις που εχουμε 7-8 ωρες για ξεκουραση απο την καθημερινοτητα τι σας φταιμε?
    Απο την αλλη λετε “λάτρεις και φίλοι της μοτοσικλέτας συναντήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις, διασκέδασαν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά”
    Κι ερωτω: τι συζητησαν και τι αποψεις ανταλλαξαν;
    -Για το ποσα χλμ τελικη εχουν τα εργαλεια τους;
    -Για το που και πως τα “εφτιαξαν”;
    -Για κοντρες που γινοντουσαν ολο το βραδυ στην Εγνατια;
    Ο λογος υπαρξης του ΜΟΣ ειναι λιγο σκοτεινος και μπερδεμενος. Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να προωθει και να εμπνεει την σωστη οδηγικη συμπεριφορα του μοτοσυκλετιστη, την ασφαλεια στο δρομο κλπ. Οχι αυτο το μπαχαλο που γινεται καθε χρονο.
    Ωραιο παραδειγμα δινετε στην νεολαια και την προβαλλετε κιολας!!

  • οτι οι μισοί από αυτούς δεν τηρούσαν τον κώδικα κυκλοφορίας (κράνη) το ότι απαγορεύεται το κορνάρισμα στην πόλη , ότι απαγορεύεται η ηχορύπανση , ποιός τα επιτρέπει όλα αυτά. φυσικά η αστυνομία έχει άλλα θέματα να ασχοληθεί. Κρανίσια βέργα…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.