kozan.gr:  Ο Σταύρος Ξαρχάκος Επίτιµος ∆ιδάκτορας του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας. Τιμητική εκδήλωση στο μεγάλο μας συνθέτη, το βράδυ της Δευτέρας (29/1) στην Κοζάνη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

29 Ιανουαρίου 2018
22:16

Η τελετή αναγόρευσης του συνθέτηΣταύρου Ξαρχάκου, σε Επίτιµο ∆ιδάκτορα του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του εορτασµού των Αγίων Τριών Ιεραρχών Προστατών των Γραµµάτων και της Παιδείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα ∆ευτέρα 29 Ιανουαρίου στο αµφιθέατρο του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας «Σπύρος Αρσένης» στην Κοζάνη. Η ανάγνωση- επίδοση του «ψηφίσματος» του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας , έγινε από τον Πρόεδρο του Τµήµατος κ. Γεώργιο Λάππα, ενώ η επίδοση της «αναγόρευσης» και του τιµητικού «Μεταλλίου» στον κ. Ξαρχάκο, έγινε από τον Πρύτανη του Ιδρύµατος κ. Στέργιο Γκανάτσιο. Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αφιέρωµα στο έργο του συνθέτη από την ορχήστρα και Χορωδία Μελών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και την ορχήστρα και Χορωδία Μελών του Μουσικού Σχολείου Πτολεµαΐδας.

Θανάσης Τέγος

4 σχόλια

  • Ευτυχως την εκδηλωση εσωσαν ο λογος του κ. Ξαρχακου, ο κ. Ταχρεβερενιδης και φυσικα τα 2 μουσικα σχολεια. Ως συνηθως οι διοργανωτες αυτοσχεδιαζαν , δεν γνωριζουν πρωτοκολο κ δε ξερουν ν αρθρωσουν λόγο.

    • Διαφωνώ αγαπητέ,οι οργανωτές κατέβαλαν πολύ κόπο,ηταν οργαμωμενοι,ο λόγος τους ήταν γρήγορος κάποιες φορές,αλλά μεστός,ο τιμώμενος ένας αληθινά Μεγάλος Έλληνας,τα δύο Μουσικά Σχολεία απολαυστικά,κι εμείς οι απλοί πολίτες τυχεροί που είμασταν παρόντες.

  • Είναι τουλάχιστον άκομψο να αποκαλείται ο Πρόεδρος των ΤΕΙ ως Πρύτανης. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για το επίπεδο σπουδών που παρέχουν τα ΑΕΙ σε σχέση με τα ΤΕΙ. Ας τελειώνουμε επιτέλους με την προσπάθεια εξίσωσης άνευ ουσίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.