kozan.gr: Ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας διοργάνωσε “Κρητική βράδια” το βράδυ του Σαββάτου 7/9 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2019
23:53
Κανένα σχόλιο
  Ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας “Κρητική βραδιά”. Επί σκηνής βρέθηκε το συγκρότημα των Γιάννη Σπιθάκη και Γιάννη Προϊστάκη. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:    
Διαβάστε περισσότερα

Συνέφαγαν και συζήτησαν, το βράδυ της Παρασκευής 6/9, μέλη και φίλοι του συνδυασμού “Μπροστά για την Εορδαία” του Γ. Καραβασίλη (Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2019
23:38
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9 το βράδυ στο καφέ Σταθμός, συνάντηση του συνδυασμού μας, Μπροστά για την Εορδαία. Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε συζήτηση διάλογος, για τις νέες εξελίξεις στο Δήμο Εορδαίας. Απόφαση κοινή, να συνεργαστούμε και να συμμετέχουμε με θέσεις ευθύνης στη λειτουργία του Δήμου. Συνεργασία σε προγραμματική βάση με τους άξονες […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Φίλοι και μέλη του ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ) διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου 7/9 (Bίντεο και Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2019
22:57
Κανένα σχόλιο
Άκρως πετυχημένη ήταν η δίτροχη συνάντηση που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7/9 στο χώρο του ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ). Μέλη και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν με ροκ μελωδίες, μαζί με τον Σάκη Ντοβόλη και την μπάντα PowerTrio.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ΔΕΘ: «Απολιγνιτοποίηση με ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή – Η Δυτική Μακεδονία θα μας έχει δίπλα της στην αναζήτηση νέων επενδύσεων»(Βίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2019
21:54
Στις εξελίξεις στην ενέργεια και συγκεκριμένα στην ΔΕΗ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής 7/9, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που εντόπισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr, από τη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ3.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: 5 λεπτά μπόρας, το απόγευμα του Σαββάτου 7/9, ήταν αρκετά ώστε το νερό της βροχής να υπερχειλίσει σε κάποια από τα πεζοδρόμια της οδού Παύλου Μελά (Bίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2019
21:09
  5 λεπτά μπόρας, το απόγευμα του Σαββάτου 7/9, ήταν αρκετά ώστε το νερό της βροχής να υπερχειλίσει σε κάποια από τα πεζοδρόμια της οδού Παύλου Μελά στην Κοζάνη.
Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επιλέξει κάποιος το κέντρο Ξένων Γλωσσών Αventura στην Κοζάνη (Βίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2019
19:05
Κανένα σχόλιο
  Γιατί να επιλέξει κάποιος το κέντρο Ξένων Γλωσσών Αventura στην Κοζάνη.
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο του π. πρόεδρου της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου

7 Σεπτεμβρίου 2019
18:54
  Ο πρώην πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μαυροδενδρίου Χρήστος Αλμασίδης ευχαριστεί τον πρώην Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και τον κ. Η. Κατανα για τον απινιδωτή που θα τοποθετηθεί στο χωριό μας.
Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο INTERREG EUROPE έργο FRiDGE στο Szekszárd της Ουγγαρίας

7 Σεπτεμβρίου 2019
15:56
Κανένα σχόλιο
Εκπρόσωποι από έξι περιφέρειες συναντήθηκαν στο Szekszárd της Ουγγαρίας στις 3-4 Σεπτεμβρίου 2019 για να αρχίσουν να εργάζονται μαζί πάνω στη βελτίωση των πολιτικών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων. Ο κ. József Ribányi, Πρόεδρος της Ουγγρικής ένωσης Περιφερειών, υποδέχτηκε στο Szekszárd, την έδρα της επαρχίας Tolna, τους εταίρους […]
Διαβάστε περισσότερα

Η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού Χ.Θεοχάρη και του Υφυπουργού Μ. Κόνσολα στην Αιανή (Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2019
14:13
Με χαρά υποδεχτήκαμε στις 6/9/2019 στην Αιανή, την Ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης, τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό κ. Μάνο Κόνσολα στα πλαίσια της επίσκεψης τους σε Κοζάνη και Γρεβενά. Συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γιώργο, Βουλευτές και Αντιπεριφερειάρχες μεταξύ των οποίων και ο Αιανιώτης Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πρώτη επίσκεψη για Μιχαηλίδη & Σημανδράκο, το πρωί του Σαββάτου 7/9, στο Δημαρχείο Κοζάνης – Ολιγόλεπτη κουβέντα με το Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα, για την επικείμενη συνεργασία τους αλλά και για τις αυριανές δημαιρεσίες για εκλογή νέου προεδρείου κι ανακοίνωση Αντιδημαρχών (Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2019
13:06
Πρώτη επίσκεψη για Μιχαηλίδη & Σημανδράκο, το πρωί του Σαββάτου 7/9, στο Δημαρχείο Κοζάνης. Ολιγόλεπτη κουβέντα με το Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα, για την επικείμενη συνεργασία τους αλλά και για τις αυριανές δημαιρεσίες για εκλογή νέου προεδρείου κι ανακοίνωση Αντιδημαρχών.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 7/9 ο αγιασμός της ακαδημίας ποδοσφαίρου Φ.Σ. Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2019
12:29
Κανένα σχόλιο
  Ο καθιερωμένος αγιασμός του ανδρικού τμήματος και των τμημάτων της Ακαδημίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τελέσθηκε, σήμερα, Σάββατο το πρωί στο ΔΑΚ Κοζάνης. Οι δυο προπονητές της Κοζάνης, Παντελής και Κώστας Καπετάνος χωρίς πολλά, πολλά λόγια, θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Διαβάστε περισσότερα

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Φλώρινας, ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε  14 αλλοδαπούς διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια (Φωτογραφία)

7 Σεπτεμβρίου 2019
12:05
  Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των αλλοδαπών Συνελήφθη χθες (06-09-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 22χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα δεκατεσσάρων (14) αλλοδαπών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Νο2 στο Δήμο Κοζάνης ο Κώστας Κυριακίδης

7 Σεπτεμβρίου 2019
12:00
  Μπορεί ο Κώστας Κυριακίδης να αναλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν κι έχει αποκαλύψει η στήλη, την Αντιδημαρχία Ανάπτυξης, ωστόσο φαίνεται πως θα έχει κι έναν πιο διευρυμένο κι ενισχυμένο ρόλο, εκείνον του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης.   Η Χύτρα
Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Κασαπίδης: “Ξεκινούν τα συμβούλια των θεματικών αντιπεριφερειαρχών”

7 Σεπτεμβρίου 2019
11:48
#Ξεκινάμε Στο πλαίσιο της λειτουργίας των θεματικών αντιπεριφερειών, θα λειτουργήσουν τα συμβούλια των θεματικών αντιπεριφερειαρχών. Δηλαδή ο Περιφερειάρχης μαζί με τον εκάστοτε θεματικό αντιπεριφερειάρχη, θα συνεδριάζουν μια φορά τους δύο μήνες με τους αντίστοιχους θεματικούς αντιδημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας. Έτσι σε τακτικό χρόνο και με οργανωμένο τρόπο, θα συζητώνται θεσμικά ζητήματα των Δήμων ανά θεματικές […]
Διαβάστε περισσότερα

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 για την ερευνητική ομάδα Mars του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που συμμετέχει στο πρόγραμμα Mars – Smart Farming with drones, στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ- ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ (Bίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2019
09:54
Κανένα σχόλιο
  Ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 για την ερευνητική ομάδα Mars του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που συμμετέχει στο πρόγραμμα Mars – Smart Farming with drones στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ- ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ. Καθηγητές και φοιτητές μιλούν για τα πρώτα αποτελέσματα των πιλοτικών πτήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή των Γρεβενών καθώς και για την προσπάθεια της ερευνητικής διαδικασίας […]
Διαβάστε περισσότερα

Έμεινε στα αζήτητα το τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης στην Κοζάνη, που διέθετε 288 θέσεις – Αποτέλεσε την πρώτη επιλογή μόλις επτά υποψηφίων

7 Σεπτεμβρίου 2019
06:17
  Απαξιώθηκαν από τους υποψηφίους τα νέα τμήματα που είτε προέκυψαν από την αναβάθμιση τμημάτων ΤΕΙ σε πανεπιστημιακά είτε είναι εντελώς νέα. Υπήρξαν τμήματα που, στην κυριολεξία, έμειναν στα… αζήτητα – εάν κρίνουμε από τον αριθμό των υποψηφίων που τα είχαν ως πρώτη επιλογή – , ενώ κάποια άλλα τράβηξαν το ενδιαφέρον των υποψηφίων μόνο […]
Διαβάστε περισσότερα

«Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόρειο Πεδίο

7 Σεπτεμβρίου 2019
05:53
Κανένα σχόλιο
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόρειο Πεδίο παρουσιάζει το έργο «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ. Πρόκειται για μια κωμωδία που αποκαλύπτει αλήθειες, οι οποίες φτάνουν στα όρια της φάρσας. Ένα έργο πολιτικό, κοινωνικό, διαχρονικό, γραμμένο στις αρχές του 19ου αιώνα στην Ρωσία, η οποία τότε βρισκόταν ανάμεσα σε μια αριστοκρατία που ζούσε στη χλιδή, μιμούνταν την ‘Ευρώπη’ […]
Διαβάστε περισσότερα