kozan.gr: Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος “έκοψε” την πίτα στη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης (στο Κύκλον by Κοσμοκίνηση)

25 Ιανουαρίου 2020
22:42
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος “έκοψε” την πίτα στη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Κοζάνης (στο Κύκλον by Κοσμοκίνηση)
Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό του Ιβαν Σαββίδη, με ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης Κωνσταντίνος Σανίδης: “Τους δικούς μας γονείς και εμάς μας αποκαλούσαν τότε «Τουρκούλια» και σήμερα μας λένε «Ρώσους»”

25 Ιανουαρίου 2020
22:07
Δηλώσεις κατά του κ .Ιβάν Σαββίδη Είναι μεγάλη η πρόκληση, μεγάλη η προσβολή, γι αυτό και αποφασίσαμε να αναφερθούμε για άλλη μια φορά στο τελευταίο δημοσίευμα του Ολυμπιακού, που έχει στόχο και πάλι τον Ιβάν Σαββίδη, τον άνθρωπο που τους «χαλάει τη σούπα» . Ασφαλώς δε φταίει κυρίως το ποδόσφαιρο. Φταίει ο Σαββίδης που λειτουργεί […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ώρα 21:30: Οι πρώτες 50+ υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο σε HD ποιότητα πριν από την έναρξη της ετήσιας Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Κοζάνης και την άφιξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου

25 Ιανουαρίου 2020
21:45
 Οι πρώτες 50+ υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο σε HD ποιότητα πριν από την έναρξη της ετήσιας Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Κοζάνης (στο Κύκλον by Κοσμοκίνηση) και την άφιξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 25/1, η παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη “Το κόκκινο ποτάμι” (Bίντεο & Φωτογραφίες)

25 Ιανουαρίου 2020
21:37
Κανένα σχόλιο
Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 25/1, στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου, την  παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη “Το κόκκινο ποτάμι”. Ομιλητές ήταν ο Αντώνης Μαυρίδης (Δημοσιογράφος- Πολιτισμολόγος), η Ξένια Παπαδοπούλου (Βιβλιοθηκονόμος) κι η Μένη Τσιούτσιουρα-Καριπίδου (Φιλόλογος- Γλωσσολόγος). Δείτε φωτογραφίες &  βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:
Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχή του βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

25 Ιανουαρίου 2020
21:27
  Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στη σύσκεψη που έγινε με τοπικούς φορείς και βουλευτές, εξελίχθηκε ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με τοπικά ζητήματα και εθνικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.
Διαβάστε περισσότερα

Υπογραφή της ανανέωσης του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης (Φωτογραφίες)

25 Ιανουαρίου 2020
21:22
Κανένα σχόλιο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης. Το εν λόγω σύμφωνο υπεγράφη μέσα σε ευχάριστο κλίμα με σκοπό την ανανέωση των δυνάμεων συνεργασίας μεταξύ του δύο φορέων και τη δημιουργία […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Tι απάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Βουλευτής Ν. Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Κοζάνη για το αν θα δούμε Κέντρο Φιλοξενίας (Μεταναστών) Κλειστού Τύπου στην Δ. Μακεδονία (Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
20:50
Κανένα σχόλιο
Tι απάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Βουλευτής Ν. Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Κοζάνη για το αν θα δούμε Κέντρο Φιλοξενίας (Μεταναστών) Κλειστού Τύπου στην Δ. Μακεδονία.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ν. Παναγιωτόπουλος (Υπουργός Εθνικής Άμυνας) από την Κοζάνη: “Η δική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να αποδυναμωθεί στρατιωτικά κι η Δ. Μακεδονία. Ενδεχομένως κι υπό συγκεκριμένες συνθήκες θα μπορούσε να ενισχυθεί” (Bίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
20:41
Κανένα σχόλιο
  Συνέντευξη Τύπου, στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 25.01, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Βουλευτής Ν. Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, επίτιμος προσκεκλημένος του αποψινού χορού της ΝΟΔΕ Κοζάνης. Δείτε τι είπε για τη Δ. Μακεδονία σε ό,τι αφορά τη δυναμική του στρατού στην Περιφέρειά μας.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Tι απάντησε, πολύ προσεκτικά, ο Ν. Παναγιωτόπουλος (Υπουργός Εθνικής Άμυνας), από την Κοζάνη, στο ενδεχόμενο η Τουρκία να ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές: “Δεν είναι καλή ιδέα να κάνουμε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Τι θέλετε να μεταδοθεί στη γείτονα χώρα τι θα κάνουν οι ένοπλες δυνάμεις με το “ν” και το “σ” αύριο; Προς Θεού. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί…και ό,τι χρειαστεί σημαίνει ότι εξετάζουμε όλα τα σενάρια, ασφαλώς κι αυτό της στρατιωτικής εμπλοκής” (Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
20:16
  Συνέντευξη Τύπου, στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 25.01, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Βουλευτής Ν. Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, επίτιμος προσκεκλημένος του αποψινού χορού της ΝΟΔΕ Κοζάνης. Ανάμεσα σε διάφορα ρωτήθηκε και για το πως θα αντιδράσουν οι ένοπλες δυνάμεις αν ξεπεραστούν από την πλευρά της Τουρκίας οι κόκκινες […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ν. Παναγιωτόπουλος (Υπουργός Εθνικής Άμυνας), από την Κοζάνη, για τις ενέργειες παραχώρησης του στρατοπέδου Μακεδονομάχων, από την προηγούμενη κυβέρνηση: “Αυτό που γνωρίζω είναι ένα γενικό κι αόριστο προσύμφωνο (συνεργασίας) – Η νέα Δημοτική Αρχή θα βάλει το ζήτημα στο τραπέζι (ήδη μου το έθεσε) κι εδώ είμαστε να δούμε … Οι προεκλογικές εξαγγελίες της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν ψωμοτύρι” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
19:56
  Συνέντευξη Τύπου, στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, πραγματοποίησε το Σάββατο 25.01, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Βουλευτής Ν. Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, επίτιμος προσκεκλημένος του αποψινού χορού της ΝΟΔΕ Κοζάνης. Ανάμεσα σε αυτά ρωτήθηκε ήταν και το γνωστό πάγιο αίτημα για την παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης, προς αξιοποίησή του. Όπως ανέφερε […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την πίτα τους έκοψαν, το απόγευμα του Σαββάτου 25/1, τα μέλη κι οι φίλοι του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
19:34
Κανένα σχόλιο
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης πραγματοποίησε το απόγευμα του  Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 6μ.μ., την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την πίτα τους έκοψαν, το απόγευμα του Σαββάτου 25/1, τα μέλη κι οι φίλοι του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Ιανουαρίου 2020
19:15
Κανένα σχόλιο
  Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε, για τους φίλους και τα μέλη του, το απόγευμα του  Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στο Café-Bar Agora στην Κοζάνη, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, γύρω στις 18:45.  
Διαβάστε περισσότερα

Mε ευχές και πολλά χαμόγελα η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου

25 Ιανουαρίου 2020
19:00
Κανένα σχόλιο
Mε ευχές και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου .Τυχεροί της Χρονιάς , το αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Κοταρίδης όπως επίσης και η σύζυγός του Αγγελική Παπακωστάκη! Καλή , δημιουργική Χρονιά με Υγεία , δύναμη , ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους!      
Διαβάστε περισσότερα

Ο βουλευτής Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης για τη σημερινή επίσκεψη του Yπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (Φωτογραφίες)

25 Ιανουαρίου 2020
18:32
  Ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου προστασίας του πολίτη αλλά και ευρύτερα και ειδικότερα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας συζητήσαμε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη κατά την σημερινή του επίσκεψη στην Κοζάνη.   Στη σύντομη τοποθέτηση μου αναφέρθηκα στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, στη μετεγκατάσταση […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Φωτιά σε ξερά κλαδιά πίσω από τις αποθήκες του ΟΣΕ Κοζάνης – Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και του χωματουργικού μηχανήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Ιανουαρίου 2020
18:08
Κανένα σχόλιο
  Φωτιά σε ξερά κλαδιά, από άγνωστη αιτία, σημειώθηκε, πίσω από τις αποθήκες του ΟΣΕ Κοζάνης (περιοχή πρώην ClubDaluz), λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 25/1. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας (1 όχημα και 3 άντρες) και του χωματουργικού μηχανήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Παρουσία του Αρχιμανδρίτου Εφραίμ αφίχθη, το απόγευμα του Σαββάτου 25/1, η εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. Κοζάνης (Βίντεο & 32 Φωτογραφίες)

25 Ιανουαρίου 2020
17:48
Κανένα σχόλιο
  Παρουσία του Αρχιμανδρίτου Εφραίμ αφίχθη, το απόγευμα του Σαββάτου 25/1, λίγο μετά τις 17:00, η εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. Κοζάνης. Δείτε βίντεο & φωτογραφίες του kozan.gr            
Διαβάστε περισσότερα

Μέσα από τη Θεία Λατρεία και με τη συμμετοχή πολλού λαού γιορτάστηκε ο Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω στο Βελβεντό της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης (του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα)

25 Ιανουαρίου 2020
17:35
Κανένα σχόλιο
  Μέσα από τη Θεία Λατρεία και με τη συμμετοχή πολλού Λαού (του ιερού κλήρου και των λαϊκών) γιορτάστηκε (22 και 23-1-2020) ο Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω στο Βελβεντό, της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης. Κέντρο το ιερών Ακολουθιών ο Ιερός Ναός του Αγίου Διονυσίου Βελβεντού. Και των εκδηλώσεων, το αρχονταρίκι του Ναού. Εκκλησιασμός, […]
Διαβάστε περισσότερα

Η σημερινή συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

25 Ιανουαρίου 2020
16:56
Κανένα σχόλιο
Σήμερα 25-01-2020 στο Αστυνομικό Μέγαρο Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του κ Υπουργού στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Από την Ένωση μας δόθηκε μια γενική εικόνα που επικρατεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης σχετικά, με τα εργασιακά θεματα, το […]
Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τη σημερινή κλειστή σύσκεψη, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

25 Ιανουαρίου 2020
16:10
Φωτογραφίες από τη σημερινή κλειστή σύσκεψη, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, o βουλευτής Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες: “Επίσκεψη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη , του φίλου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κοζάνη. Σύντομος, ουσιαστικός διάλογος με προτάσεις για […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ένα βήμα πριν την παραχώρηση του κτηρίου του Ειρηνοδικείου Σερβίων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αξιοποίηση και στέγαση των υπηρεσιών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβιών (Αποκλειστικό)

25 Ιανουαρίου 2020
14:46
  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, όπως όλα δείχνουν, βρισκόμαστε, ένα βήμα πριν την παραχώρηση του κτηρίου του Ειρηνοδικείου Σερβίων ,στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αξιοποίηση και στέγαση των υπηρεσιών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβιών. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το βουλευτή Κοζάνης, Γ. Αμανατίδη, ο οποίος παρακολουθούσε το θέμα κι είχε δώσει και σχετική […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τη δημιουργία χώρου στάθμευσης απέναντι από το Αστυνομικό Μεγάρο Κοζάνης, σε τμήμα του στρατοπέδου Μακεδονομάχων, έθεσε, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας

25 Ιανουαρίου 2020
14:17
  Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένα πάγιο αίτημα, για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, σε τμήμα του στρατοπέδου Μακεδονομάχων, έθεσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/1, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, ωστόσο […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: To Διοικητή του Μαματσείου νοσοκομείου Κοζάνης Σ. Γκανάτσιο επισκέφτηκε, σήμερα Σάββατο 25/1, ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Μ. Παπαδόπουλος (Φωτογραφία)

25 Ιανουαρίου 2020
14:00
To Διοικητή του Μαματσείου νοσοκομείου Κοζάνης Σ. Γκανάτσιο επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Μ. Παπαδόπουλος. Όπως έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Σήμερα επισκέφτηκα το «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» Νοσοκομείο Κοζάνης, να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Διοικητή του , τον φίλο Στέργιο Γκανάτσιο  Μου έκανε ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Κοζάνη – Συναντήθηκε με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των τεσσάρων Π.Ε. της Δ. Μακεδονίας καθώς και τους Δημάρχους της περιοχής – “Δεν είναι αρμοδιότητά μου”, είπε όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό (Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
13:33
  Στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Κοζάνης  βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου 25/1 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. O Υπουργός ανέφερε ότι συναντήθηκε με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των τεσσάρων Π.Ε. της Δ. Μακεδονίας κι είχε μια παραγωγική συζήτηση, ενώ του παρουσιάστηκε ένας απολογισμός σχετικά με το σχεδιασμό και της […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαίδα: Σε δωρεάν επεμβάσεις στειρώσεων των ζώων συντροφιάς, που φιλοξενούνται στο χώρο του δημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων Πτολεμαΐδας, προχώρησε η Help Animal International, το πρωί του Σαββάτου 25/1 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
12:03
Κανένα σχόλιο
    Σε δωρεάν επεμβάσεις στειρώσεων των ζώων συντροφιάς, που φιλοξενούνται στο χώρο του δημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων Πτολεμαΐδας,  προχώρησε, το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου,     η Help Animal International και ο κτηνίατρος Αλέξανδρος Κονδυλίδης, σε συνεργασία με  τον Δήμο Εορδαίας και  τα φιλοζωικά σωματεία. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ.Κατσανίκος. […]
Διαβάστε περισσότερα

Koζάνη: Εκδήλωση, στη μνήμη του παιδαγωγού – εκπαιδευτικού, Νίκου Παπαδόπουλου, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

25 Ιανουαρίου 2020
10:30
  Εκδήλωση με  θέμα  “Αθλητική Παιδεία και η επίδραση της στη διαμόρφωση αθλητικού πολιτισμού” θα διεξαχθεί στη μνήμη του παιδαγωγού-εκπαιδευτικού Νίκου Παπαδόπουλου, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Συμμετέχουν ο Δήμος Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ και η ΕΠΣ Κοζάνης. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των βιβλίων: 1.”Σε τούτα δω τα Μάρμαρα” από το […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Σημερινή (25/1) δήλωση του Λ. Μαλούτα, στην ΕΡΤ1, για το τι μέλλει γενέσθαι με το “Ξενία”: “Προς το παρόν είναι άγνωστο” (Bίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
10:16
  Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, “Μαζί Σαββατοκύριακο”, μίλησε, σε απευθείας σύνδεση, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το “Ξενία”, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λ. Μαλούτας. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής όχι μόνο δεν αποκλείει τη μελλοντική συνεργασία, στη διοίκηση του Δήμου Βοΐου, μ ‘άλλες παρατάξεις, ακόμη και με αυτές που έχει συγκρουσθεί (πολιτικά), πολλές φορές, μέχρι σήμερα …αλλά την εξετάζει, υπό προϋποθέσεις

25 Ιανουαρίου 2020
09:59
  Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης,  ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής δεν αποκλείει τη μελλοντική συνεργασία, στη διοίκηση του Δήμου Βοΐου, μ ‘άλλες παρατάξεις, ακόμη και με αυτές που έχει συγκρουσθεί (πολιτικά), πολλές φορές, μέχρι σήμερα, εφόσον, όμως ωριμάσουν οι συνθήκες και δεν τίθεται ή δεν προβάλλεται, από κάποια πρόσωπα της αντιπολίτευσης, η  πρόβλεψη ή […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Δήμαρχος Σερβίων, περιγράφει, με στοιχεία αυτοσαρκασμού, πως πήρε φωτιά το προσωπικό αυτοκίνητό του, γυρίζοντας χθες από την Αθήνα

25 Ιανουαρίου 2020
09:31
Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χ. Ελευθερίου, περιγράφει, μέσω facebook, με στοιχεία αυτοσαρκασμού, πως πήρε φωτιά το προσωπικό αυτοκίνητό του, γυρίζοντας χθες από την Αθήνα: “Γυρίζοντας χτες από την Αθήνα ανάβει το λαμπάκι του αυτοκινήτου για έλλειψη λαδιών. Σκέφτομαι ότι το όχημα πήρε από το αφεντικό του: Kαίει ή χάνει λάδια ή και τα δύο μαζί. Κοντά […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Kάνει τη δική του έρευνα για την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων

25 Ιανουαρίου 2020
09:17
  Ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου δεν έχει αρκεστεί στην πληροφόρηση των αρμόδιων τοπικών φορέων/προσώπων, υπηρεσιακών και πολιτικών, για το πολύ σοβαρό ζήτημα της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων. Χθες, Παρασκευή 24/1, επισκέφτηκε, στην Αθήνα, τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Γ.  Κεφαλογιάννη κι όπως πληροφορούμαστε, από στενούς του συνεργάτες, συζήτησε, μεταξύ άλλων, το θέμα, ζητώντας, να […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ. Χατζημαρκάκης για Γ. Κασαπίδη: ” Eγω δεν έχω δει τέτοιο πολιτικό. Από την 1η μέρα της θητείας ο Περιφερειάρχης καθόταν μαζί μου στο Μαξίμου” (Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2020
08:31
  Τις τεχνολογίες υδρογόνου ως μία από τις λύσεις για τη μεταλιγνιτική εποχή στη Δ. Μακεδονία παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου, χθες Παρασκευή 24/1, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, και ο γενικός γραμματέας του βιομηχανικού συνδέσμου Hydrogen Europe, Γιώργος Χατζημαρκάκης. «Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, που έχουμε αναλάβει από κοινού […]
Διαβάστε περισσότερα