Πτολεμαΐδα: H εκδήλωση με θέμα: “Κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουλίου (Bίντεο)

2 Ιουλίου 2018
09:51
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η από κοινού εκδήλωση του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και του Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαΐδας (μέλος της ΟΓΕ) με θέμα: “Κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά”. Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών, Κική Στεργίου. Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία από το μέλος του ΕΣΥΝ Τσώρου Μαρίνα με θέμα: “Ουσιοεξάρτηση – Η ιδιαίτερη επίδρασή της στις γυναίκες” όπου ανάμεσα σε άλλα παρουσιάστηκαν και ιδιαίτερα στατιστικά δεδομένα, από την έρευνα του ΕΣΥΝ του 2017 σε μαθήτριες Γυμνασίου. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από τον πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος του ΕΣΥΝ, Κουδούνα Γιώργο για το πως εκφράζεται το φαινόμενο των ναρκωτικών και της αντιπαράθεσης σε τοπικό επίπεδο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.