Ξεκίνησαν οι επίσημες περιοδείες για το Λάζαρο Γκερεχτέ και το συνδυασμό «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί»- Επισκέψεις σε Ανθοχώρι, Κριμήνι, Λούβρη, Ροδοχώρι (Φωτογραφίες)

10 Μαΐου 2019
16:39
Κανένα σχόλιο

Σε Ροδοχώρι, Κριμήνι, Λούβρη και Ανθοχώρι βρέθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου, ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές.

Με αυτό τον τρόπο άνοιξε επίσημα το πρόγραμμα περιοδειών του συνδυασμού, το οποίο θα συνεχιστεί όλες τις επόμενες ημέρες και προβλέπει επισκέψεις σε όλα τα χωριά του Βοΐου.

Ο Λάζαρος Γκερεχτές και τα μέλη του συνδυασμού του, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, αναλύοντας το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, ενώ άκουσαν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων που διαμένουν στα χωριά τους.

Στο Ανθοχώρι ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημερώθηκε από παραγωγούς αρωματικών φυτών, τομέας στον οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό η πρωτογενής δραστηριότητα, ενώ στους υπόλοιπους οικισμούς συζήτησε τα κατά τόπους προβλήματα, με βασικό αυτό της σωστής οδοποιίας, αλλά και της άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών που διαμένουν σε απομακρυσμένα χωριά.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.