Συνδυασμός “Κοινοτική Ευθύνη” κοινότητας Δρεπάνου

16 Μαΐου 2019
10:12

Αγαπητοί  συγχωριανοί,

Πριν πέντε χρόνια μας αναθέσατε την Κοινοτική Ευθύνη .

Εν όψει τον εκλογών και ζητώντας σας και πάλι να μας ψηφίσετε , αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό.

Την Κοινοτική Ευθύνη που μας αναθέσατε την τιμήσαμε με το παραπάνω και μάλιστα σε πολύ δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον τόπο μας , σε πολύ αντίξοες συνθήκες και σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Μαζί με την προηγούμενη δημοτική αρχή σχεδιάσαμε , εντάξαμε και υλοποιούμε τρία κυριολεκτικά κολοσσιαία  έργα , όχι μόνο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο αλλά και σε γεωγραφικό.

Από τις αρχές καλοκαιριού ξεκινάνε τα έργα ύδρευσης –αποχέτευσης και συνεχίζουμε με το δίκτυο τηλεθέρμανσης.

  • Τα τρία έργα που πέρα από την περίοδο υλοποίησης τους, τα οφέλη που θα αποδώσουν στην τοπική κοινωνία (όλο το χωριό ένα εργοτάξιο , θέσεις εργασίας, οικονομική κίνηση στο χωριό ) θα διασφαλίσουν και θα εξασφαλίσουν το χωριό μας για τα επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια καθιστώντας το ένα χωριό σύγχρονο και πρότυπο.
  • Η υπεραξία που πρώτη φορά στην ιστορία του θα πάρει το χωριό μας και η ακίνητη περιουσία του καθενός θα είναι τεράστια.
  • Η οικονομία στον οικογενειακό προϋπολογισμό θα είναι μεγάλη καθώς  θα μειωθούν  σημαντικά τα καύσιμα για το χειμώνα και δεν θα πληρώνουμε πια βυτία αποχέτευσης.
  • Τα οικόπεδα του χωριού με τα τρία αυτά έργα θα γίνουν περιζήτητα και θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για ενοικίαση και αγορά κατοικιών.
  • Σε όλα τα μικρά μεν αλλά καθημερινά ζητήματα (καθαριότητα, φωτισμός, ύδρευση κλπ) αν και δεν έχουν να κάνουν μόνο με μας γιατί η ευθύνη είναι κυρίως των υπηρεσιών του δήμου, ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό με επιτυχία.

Η κοινοτική ευθύνη είναι για μας πρόκληση και επειδή έχουμε μάθει να την αναλαμβάνουμε ,στεκόμαστε μπροστά σας με υπευθυνότητα και την βεβαιότητα πως πράξαμε το καθήκον μας.

Για αυτό ζητάμε και πάλι την ψήφο σας, για να είμαστε παρόντες στην υλοποίηση αυτών των μεγάλων έργων που οραματιστήκαμε ,προτείναμε, σχεδιάσαμε και κατορθώσαμε να εγκριθούν και να  ξεκινήσει η υλοποίηση τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ <<ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ>>

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

15 σχόλια

  • Πιο εύστοχος τίτλος του συνδιασμου θα ήταν 9 χρόνια πλήρης απραξίας και πλήρης αδιαφορίας για το χωριό. Άιντε άιντε…

  • Μάλλον σε άλλο χωριό ζητε. .9 χρόνια αδιαφορία και ψέματα. .Εσείς νομίζετε ο δρεπανιο της είναι πρόβατο. .9 χρόνια το ΔΡΕΠΑΝΟ πάει από το κακό στο χειρότερο. .φτάνει πια σας μάθαμε. .

  • Ελπίζουμε στην αποτυχία σας. Προάστιο της πόλης και ζούμε 20 χρόνια πίσω…..
    Δεν είμαι υποψήφιος για να μην στοχοπιησουμε κόσμο.

  • Καλά κάποιοι υποψήφιοι βάζουν πρώτη φορά και καλά κάνουν κάποιοι όμως δεν βάζουν μυαλό. Την πρώτη φορά προσπάθησαν την δεύτερη είπαν μήπως τα καταφέρουμε την τρίτη αλήθεια τι? Μετά θα αρχίσουν πάλι τις γκρίνιες και τις δικαιολογίες.

  • Ότι να ναι τίποτα δεν κάνατε στο χωριο είναι μια άθλια εικόνα για ένα χωριό που περνάει τόσο κόσμος που θα έπρεπε να λάμπει με όλη την σημασία της λέξης… Δυστυχώς δεν είστε και δεν φαίνεστε πουθενά παρά μόνο όταν γίνεται το πανηγύρι κόβεται και κανένα χορταρακι έτσι για να πείτε ότι κάτι κάνατε…

  • Εσείς όλοι που κρίνετε που εφησυχαζετε κάτω από το μαύρο πέπλο της αδράνειας του καναπέ να αναλάβετε ο καθένας σας την ευθύνη των υποχρεώσεων σας στην τοπική κοινωνία από το να κρίνετε ανθρώπους με ευαισθησία με πολυετή προσφορά δημιουργία υπέρβαση οι άνθρωποι αυτοί δίνουν το περίσσευμα της ψυχής τους αγωνίζονται για μια κοινωνία με αξιοπρεπή διαβίωση. Ντροπή σας που κρίνετε χωρίς να προσφέρετε. Έλεος….

  • Άραγε πόσο μεγάλη φαντασία είχαν τα άτομα που έγραψαν όλο αυτό το κείμενο. Το μόνο που έχουμε δει να γίνεται όλα αυτά τα χρόνια είναι να κόβονται τα χόρτα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ορισμένες αλλαγές στις λάμπες στις κολόνες φωτισμού και τα κάγκελα που τοποθετηθηκαν από την μεριά των περιπτέρων. Τώρα πως ξαφνικά θα γίνουμε εργοτάξιο αυτό μπορεί και να με τρελάνει.

  • Σας πείραξαν τα λόγια του καναπέ????? Και που είναι η τοπική κοινότητα?????
    Πανηγύρια και χαρές???? Ευχαριστούμε πολύ αλλά δεν θα πάρουμε….. Κρίμα!!! Με το μόνο που χαιρόσαστε είναι με το πανηγύρι του χώριο……. Έλεος λοιπόν κύριοι είδατε εσείς και όχι εμείς που κοιτάμε ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας

  • απο τους δυο συνδυασμούς που κατεβαίνουν δύστυχως αυτός είναι ο καλύτερος.οι νέοι που κατεβαίνουν τι να έχουν να πουν τι προτάσεις έχουν να φέρουν ιδεες?τέσπα λόγια και θεωρία χορτάσαμε.καλή δύναμη στον νυν πρόεδρο και με την Νίκη!

    • Είδαμε και από τον παλιο συνδυασμό τη πρόσφερε εδώ και τόσα χρόνια…. τελικά κάποιοι ακόμα τώρα 2019 ψηφίζουν με βάση συναισθήματον

  • Είδαμε και από τον παλιο συνδυασμό τη πρόσφερε εδώ και τόσα χρόνια…. τελικά κάποιοι ακόμα τώρα 2019 ψηφίζουν με βάση συναισθήματον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.