kozan.gr: Προκήρυξη ειδικοτήτων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας έτους κατάρτισης 2019 – 2020

29 Αυγούστου 2019
09:13
Κανένα σχόλιο

Προκήρυξη ειδικοτήτων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας έτους κατάρτισης 2019 – 2020.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ•Ι.Ε.Κ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Περιοχή Κουρή Τ.Κ. 50200 Πτολεμαΐδα, τηλ. 24630-80447, 24630-80147)ΠΕ-Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ)ΠΕ-Διατροφής Διαιτολογίας, ΠΕ04-Πτυχίο Φυσικού, ΠΕ04-Πτυχίο Χημικού, ΠΕ08-Καλών Τεχνών,ΠΕ23-Πτυχίο Ψυχολογίας ή ΠΕ-Πτυχίο Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) με κατεύθυνση Ψυχολογία, ΠΕ61-Νηπιαγωγοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ΠΕ80-Πτυχίο Εμπορίας Διαφήμισης Marketing, ΠΕ81-Πτυχίο Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΠΕ85-Χημικοί Μηχανικοί (ΕΚ), ΠΕ-87 Πτυχίο Ιατρού, ΠΕ87-Πτυχίο Φαρμακοποιού, ΠΕ87-Νοσηλευτικής (ΕΕ), ΠΕ87-Πτυχίο Δημόσιας Υγιεινής, ΠΕ87-Πτυχίο Φυσικοθεραπευτή, ΠΕ87-Πτυχίο Εργοθεραπευτή, ΠΕ87-Πτυ χίο Αισθητικής, ΠΕ-Εξειδικευμένος ΠοδολόγοςΤΕ-Πτυχιούχοι ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ Β ́ ΚύκλουΤΕ01.20-Πτυχίο Αισθητικής, ΤΕ-Εξειδικευμένος ΠοδολόγοςΔΕ-Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. με πιστοποίηση, Πτυχιούχοι ΤΕΕ Α ́ Κύκλου, ΤΕΣ, ΕΠΑΣΔΕ-Τεχνικός Αισθητικής Άκρων (Μανικιουρίστας), ΔΕ-Δερματοστίκτης (tattoo), ΔΕ-Εξειδικευμένος ΠοδολόγοςΔΕ.ΕΤ-εμπειροτεχνίτες απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης του Ν.1566/85, με τριετή προϋπηρεσίαΔΕ.ΕΤ-Τεχνικός Αισθητικής Άκρων (Μανικιουρίστας), ΔΕ.ΕΤ-Δερματοστίκτης (tattoo).

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι