Συστατικά
0/6 συστατικά
-
Οδηγίες
0 από 8 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
-
Διαλύουμε τα αυγά και το νισεστέ στο γάλα.
-
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
-
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
-
Κόβουμε στην σφολιάτα σε λωρίδες με πάχος 1 εκατοστό και τις τυλίγουμε στους ειδικούς κυλίνδρους.
-
Τους βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
-
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
-
Γεμίζουμε την κρύα σφολιάτα με την κρύα κρέμα.
-
Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.
-
-