Πτολεμαΐδα: 45 και πλέον Μονάδες Αίματος σε μία εβδομάδα από τη Σχολή Πυροσβεστών

30 Ιανουαρίου 2020
12:33

Δεξαμενή προσφοράς αίματος η Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με τους Δόκιμους Εθελοντές Αιμοδότες να ενισχύουν ανά τακτά διαστήματα το τμήμα Αιμοδοσίας του  Μποδοσάκειου Νοσοκομείου καλύπτοντας ανάγκες. Από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας  μέχρι και σήμερα Πέμπτη, επιτέλεσαν το κοινωνικό τους καθήκον περισσότεροι από 45 Δόκιμοι Πυροσβέστες. Οι ελλείψεις σε αίμα, σύμφωνα με την γιατρό Δανάη Βίτη, αφορούν στις Ομάδες Α αρνητικό (-) και 0 αρνητικό (-).

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

6 σχόλια

    • Δν μας αφορά αν κ πόσες μέρες θα πάρουν άδεια εδώ χρειάζεται αίμα είναι για ανθρώπινες ζωές κ εμείς θα ασχοληθούμε με την άδεια τους έλεος μην τα ισοπεδωνετε όλα, αφήστε τις κακίες σας στην άκρη.

      • Στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουν καλό αίμα και δεν σώζει ζωές ? Γιατί δεν παίρνουν και αυτοί άδειες όταν δίνουν αίμα η σαν κίνητρο για να δίνουν αίμα ? Ο διαχωρισμός σε πολίτες α και β κατηγορίας είναι τραγικός

    • Τρεις μέρες άδεια είναι η άδεια , κανονικά πρέπει να δίνουμε αίμα κάθε έξη μήνες αλλά λόγο αδειών δίνουμε ανά τρεις μήνες . Είναι 4*3 = 12 ήμερες των χρόνο αιμοδοτικη άδεια .
      Ένταξη σε κάλυψα ; Στα πλαίσια της εκπαίδευσης είναι κα πώς να κερδίσετε δώδεκα ημέρες επιπλέων άδεια . Ευτυχώς που υπάρχουν αυτά γιατί θα πέθαινε κόσμο δεν θα υπήρχε αίμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.