Ξεκινά η προσθήκη 7 αιθουσών στο 13ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης (Bίντεο)

15 Φεβρουαρίου 2020
17:45

 

Έναρξη εργασιών με την τοποθέτηση μέτρων ασφαλείας του έργου «Προσθήκη 7 αιθουσών στο 13ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης”. Προϋπολογισμός του έργου είναι 1,6 εκ. ευρώ (πόσο σύμβασης 714.860,63 ευρώ) με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

28 σχόλια

    • Έτσι είναι με την σειρά πάνε αυτά ο ιωαννίδη υλοποιούσε έργα του μαλούτα και τώρα ο μαλούτα υλοποίη έργα του ιωαννίδη και άσε τον δημανδράκο και προβάλετε.

  • Δεν το πιστεύω..επιτέλους ξεκίνησε.
    Εδώ και τόσα χρόνια το ακούμε. Τα παιδιά μας εκεί πήγαιναν και τώρα είναι λυκειόπαιδα.

  • χαμενα λεφτα του χρονου θα κλεισουν σχολεια απο ελειψη μαθητων και μεις χτιζουμε και πανηγυριζουμε !!! ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

  • αντι να προσθεσουμε κανενα γηροκομειο που αυξανονται γοργα οι ηληκιωμενοι χτιζουμε σχολεια ενω ολα τα σχομεια της κοζανης λειτουργουν με 12 και 15 μαθητες και σε λιγα χρονια θα κλεισουνν τα μισα !! κανενας σοβαρος δεν υπαρχει σ αυτη τη χωρα !!

  • αρχισαν οι επενδυσεις στη μεταλιγνιτικη περιοδο !!!! αλλες αιθουσες θα προστεθουν σ αυτες των κενων κτιριων .της α κωμης της ποντοκωμης της ξηρολιμνης του κλειτου και και και ουκ εστιν αριθμος ! κανεις δεν βλεπει τα δημογραφικα στοιχεια ?τοσος λαικισμος κυριε μαλουτα !

  • Ένας όταν ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου μας φαίνεται τπτ άλλο δεν θα πω Συγχαρητήρια κ. Σημανδράκο!!!
    Υ.Γ. Βαγγέλη συνέχισε έτσι και άσε μερικούς απλά να σε ζηλεύουν και να βγάζουν χολή.

  • Μπράβο στον Λευτέρη Ιωαννίδη και μπράβο στον κύριο Δεσποτίδη και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου οι οποίοι έκαναν τον σχεδιασμό και την μελέτη όλου του έργου εξοικονομοντας πολλές χιλιάδες ευρώ. Συγχαρητήρια.

    • Αν ενημερωνόταν σωστά και υπεύθυνα ο Λευτέρης δεν θα προχωρούσε σε αυτό το τερατούργημα !!!!!!!
      Απλά θα γινόταν ανακατανομή των τομέων και ακόμα στο κάτω κάτω θα περίσσευε ολόκληρο σχολικό συγκρότημα για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΚ και όχι να πληρώνει ενοίκια έξω από την πόλη……
      Πότε όμως θα μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο με σωστές οικονομικές πολιτικές……..

  • Όταν υπήρχαν μαθητές δεν υπήρχαν αίθουσες και όταν θα υπάρχουν αίθουσες δεν θα υπάρχουν μαθητές . Ξέρει κάνεις πόσοι είναι οι μελλοντικοί μαθητές ?
    Θα γίνουν μικρότερα σε μαθητές τα τμήματα και γυμναστήριο θα πουν για να το δικιολογηθούν .
    Το γυμναστήριο θα το εντάξουν όπως και τα υπόλοιπα σε αυτά που χρησιμοποιούν οι αθλητικοί σύλλογοι.
    Δεν θα υπάρχει ανάγκη να παρακολουθούν πλέον εξωσχολικές αθλοπαιδιές τα παιδιά, όπως με τις ξένες γλώσσες με καταλαβαίνετε προφανώς.
    Στην μέση της σχολικής χρονιάς ξεκινούν εκσκαφές, ο Διευθυντής δεν ενημερώνει τους γονείς γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τις αντιδράσεις αλλά ούτε και ο σύλλογος αφού και αυτός είναι σε πλήρη αρμονία με το σύστημα, με καταλαβαίνετε η πρόεδρος ΕΕΕΕ, οι γονείς την δευτερά θα έρθουν σε αντιμέτωποί με την πραγματικότητα.
    Αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να είναι όλα τόσο στημένα σε αυτήν την χώρα.

  • Έτσι ε….. Πολύ μεγάλος πολιτικός ο βαγγελας και πάνω απ’όλα αντικειμενικός……!!!!! Είναι να γελάει κανείς μ αυτόν και τα τρολάκια του….Για πες μας βαγγελα εσύ που είσαι και γνώστης του αντικειμένου (που λέει ο λόγος γιατί μόνο για την καρέκλα σε νοιάζει) ένα έργο για να γίνει πόσο χρόνο χρειάζεται;;;;;???? Εξήγησε τους δικούς σου τουλάχιστον γιατί οι υπόλοιποι κάτι ξέρουν από ότι φαίνεται. Γι αυτό άλλωστε σε στείλαμε και τέταρτο στην σειρά…. κάτι παραπάνω ξέραμε και δεν σε εμπιστευόμαστε….!!!! Φτάνει πια, κούρασες κιόλας μέσα σε λίγους μήνες…. φτάνει.

  • Ο Κοσμας ο Αιτωλος ειχε πει “για καθε σχολειο που ανοιγει, κλεινει μια φυλακη”
    Αφηστε τις γκρίνιες και τις φαγωμαρες για το ποιος φαινεται και ποιος σχεδιασε.
    Το θεμα ειναι να γινονται εργα για την παιδεια και τον πολιτισμο!

  • με τις υπο κατασκευη αιθουσες του 18ου δημοτικου σχολειου οι οποιες σταματησαν να κατασκευαζονται λογω ελλειψης χρηματοδοτησης,τι γίνεται? για αλλες αιθουσες υπαρχουν χρηματα αραγε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.