kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Παραλάβαμε “καμμένη γη”, είπε ο Κ. Καλεντηριάδης, για την κατάσταση την οποία βρήκε κι αντιμετώπισε, αναλαμβάνοντας, ως πρόεδρος, τη διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας – Αποποιήθηκε των ευθυνών του, γι’ ακόμη μια φορά, ο τέως Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, λέγοντας, απλώς, ότι: “Δεν θα απολογηθώ εγώ για τις προηγούμενες διοικήσεις του Εκθεσιακού”, ενός φορέα άρρηκτα συνδεδεμένου με το ΕΒΕ Κοζάνης, στον οποίο (φορέα) το ΕΒΕ συμμετέχει με μετοχικό κεφάλαιο 60%

25 Φεβρουαρίου 2020
11:15

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και στη συζήτηση – ενημέρωση για την πορεία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» και τις ενέργειες που γίνονται για τη λύση της εταιρείας, ο Πρόεδρος του εν λόγω φορέα, Κ. Καλεντηριάδης (κι αφού είχε προηγηθεί, για το θέμα, η εισήγηση του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης Κ. Κυριακίδη), αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δικές του προσπάθειες για τη μείωση των χρεών αλλά και στην κατάσταση – προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ως νέος Πρόεδρος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Παραλάβαμε καμμένη γη”. Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε και την παρέμβαση – με πολλά ερωτήματα – του Φ. Κεχαγιά ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί περισσότερα, ρωτόντας γιατί τέτοιες αιχμές, κοιτώντας, απέναντι, προς την πλευρά του τέως Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης & Αντιδημάρχου Ανάπτυξης Κ. Κυριακίδη. Ο τελευταίος, παρά το αναμφισβήτητο γεγονός ότι το ΕΒΕ Κοζάνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, συμμετέχοντας, στο μετοχικό σχήμα, με ποσοστό 60%, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κ. Κύργιας το(ν) ρώτησε αφού τα μόνο έσοδά μας ήταν από τη μεγάλη Εμποροβιοτεχνική Έκθεση τι μας εμπόδισε να κάνουμε άλλες δράσεις για να έχουμε κι άλλα έσοδα, εκείνος, αποποιήθηκε, γι’ ακόμη μια φορά (το ‘χει ξανακάνει στο παρελθόν), των ευθυνών του, λέγοντας, απλώς, ότι: “Δεν θα απολογηθώ εγώ για τις προηγούμενες διοικήσεις του Εκθεσιακού”.

 

Η Χύτρα

10 σχόλια

    • ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΚΟΖΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!
      ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΙΤΕ .
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
      ΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ,ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ..

  • Κυριακιδη εκτος από προεδρος στο Επιμελητηριο ησουν και μελος της Διοικησης του Εκθεσιακου αρα μην λες δεν θα απολογηθείς για ολους. Διοικηση ησουν και εσυ. εχεις και εσυ τεραστιο μεριδιο ευθύνης. δεν εβλεπες δεν ηξερες. δεν υπαρχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ αναλογισου τις ευθύνες σου

  • Εντελώς ανενημέρωτος .
    Ψάξε λίγο καλύτερα αυτούς που ήταν μέλη του ΔΣ του εκθεσιακού . Ο Κυριακιδης ήταν πρόεδρος του επιμελητηρίου και με όλο το ΔΣ στήριξαν για έξι χρόνια το εκθεσιακό πραγματοποιώντας όλες τις εκθέσεις ανελλιπώς …. Τα ανακριβή σχόλια, τα οποία και το site δημοσιεύει , θέλουν μόνο να τον πλήξουν .

  • Γιατί σε αδειάζει Κώστα ο συνυποψήφιο σ σου βγες και μιλα εάν έχεις να πεις κατι δεν μπορεί πάντα να φταίνε οι αλλοί

  • Μια χαρά τα είπε ο Καλεντηριαδης και μάλιστα αφήνοντας αιχμές όχι μόνο για τον πρώην πρόεδρο Κυριακίδη αλλά και για την νέα Διοίκηση του ΕΒΕ. Τελικά από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια . Ο Κεχαγιάς και κάποιοι άλλοι εκεί μέσα που διαμαρτυρήθηκαν αλήθεια τι τόσο τρομερό ακούσαμε;! Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι; Όσο για τον Κύργια, καλά αυτός δεν τον είχε πρωτοπαλίκαρο στις προηγούμενες εκλογές τον Καλεντηριαδη, γιατί δεν ρώτησε να μάθει τι γίνεται.! Δεν ξέρω ποιος έκαψε την γη και πώς την βρήκαν αλλά ξέρω ότι εμείς το πληρώνουμε το εκθεσιακό, γι’αυτό σοβαρευτείτε όλοι και οι παλιότεροι και όσοι αναλάβετε τωρα και ελπίζω να ακούσουμε κι άλλες αλήθειες γιατί μάλλον η υπόθεση πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ως εκλεγμένος και μέλος κάποτε του επιμελητηρίου σας έλεγα να πάμε σε συλλογικό ψηφοδέλτιο και δεν θέλατε. Αυτά γίνονται όταν τα κόμματα και οι παρατάξεις μπαίνουν ανάμεσα στο επιχειρείν…

  • Ποιον άδειασε ρε παιδιά ο συνηποψιφιος του ! Καλά εκεί στην αντιπολίτευση κατά Μαλουτα και Κυριακίδη έχετε σοβαρά θέματα. Αλλά ο Λάζος φταίει που σας έδωσε θέσεις. Λουσουτα τώρα Λάζο. Εμείς εσένα ψηφίσαμε και την πρώτη και την δεύτερη κι όχι για να κάνεις τον Μιχαηλίδη και τον Σημανδρακο με “στόμα” . Πάρε αποφάσεις γρήγορα. Δεν βλέπεις ότι προσπαθούν να πλήξουν τον συνδιασμό σου με κάθε αφορμή; .

  • Κυριακίδη κοίτα να απολογηθείς κακομοίρη μου γιατί στην Κίνα τρώνε νυχτερίδες, φίδια και διάφορα άλλα εξωτικά ζώα με αποτέλεσμα να γεμίσουμε κοροναϊούς σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορεί, κάποια ευθύνη θα έχεις και γι’ αυτό. Α ρε φούρκα που θέλετε όλοι οι άσχετοι.

  • Ποιον άδειασε ρε παιδιά ο συνηποψιφιος του ! Εμείς σε άλλο συμβούλιο ήμασταν; Καλά εκεί στην αντιπολίτευση κατά Μαλουτα και Κυριακίδη έχετε σοβαρά θέματα. Αλλά ο Λάζος φταίει που σας έδωσε θέσεις. Λαζο πάρε θεση τώρα . Εμείς εσένα ψηφίσαμε και την πρώτη και την δεύτερη κι όχι για να κάνεις τον Μιχαηλίδη και τον Σημανδρακο με “στόμα” . Πάρε αποφάσεις γρήγορα. Δεν βλέπεις ότι προσπαθούν να πλήξουν τον συνδιασμό σου με κάθε αφορμή; .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.