Λ. Ιωαννίδης στο kozan.gr: “Δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής να αποσυρθεί, από το σημερινό, δια περιφοράς, δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, το θέμα της επανατοποθέτησης του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ιωακείμ – “Δεν πρέπει να αξιοποιούμε τέτοιου είδους θέματα, που έχουν μια ιστορική σημασία, χαρακτηρίζοντας ανθρώπους”, απαντά ο κ. Ιωαννίδης στο ερώτημα αν, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, είναι ντροπή ή προσβολή η τοποθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ιωακείμ στη θέση “Νταμάρια” – Προσωπικά, θεωρεί, πως, είναι σε λάθος κατεύθυνση και προτείνει ως κατάλληλο χώρο την Πλατεία Συντάγματος (Ηχητικό)

27 Απριλίου 2020
12:18

 

“Δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής να αποσυρθεί, από το σημερινό, δια περιφοράς, δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, το θέμα της επανατοποθέτησης του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ιωακείμ”, σημείωσε, πριν από λίγο, μιλώντας, στο kozan.gr, o επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, Λ. Ιωαννίδης. Ο κ. Ιωαννίδης απαντώντας και στο ερώτημα για το αν ο ίδιος θεωρεί ότι  είναι ντροπή ή προσβολή η τοποθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ιωακείμ στη θέση “Νταμάρια”, επισήμανε πως είναι σε λάθος κατεύθυνση και προσωπικά ο ίδιος ή η παράταξή του δεν κάνει χαρακτηρισμούς, συμπληρώνοντας πως: “Δεν πρέπει να αξιοποιούμε τέτοιου είδους θέματα, που έχουν μια ιστορική σημασία, χαρακτηρίζοντας ανθρώπους”.

 

 

8 σχόλια

  • Ασε ρε Ιωαννιδη 5 χρόνια δεν ειχες ανοίξει κουβεντα για τα αγάλματα και τωρα μας λες για ευαισθησίες. Ασε μας τωρα!

  • Είναι τουλάχιστον κουραστικό να εξελίσσεται σε μέγιστο θέμα απο τον κο Ιωαννίδη η τοποθέτηση αγαλμάτων, όταν αυτός δεν ασχολήθηκε ποτε. Επίσης είναι θλιβερό απο τον κο Γρηγοριάδη, νεο ανθρωπο που όλοι θέλαμε μα φέρει φρέσκες ιδέες για την αξιοποίηση των πλατειών της πολης στα πρότυπα σύγχρονων ευρωπαϊκών πολεων, να ασχολείται με αγάλματα.
    Όλα τα αγάλματα σε ενα χώρο και σύγχρονες, θεματικες πλατείες.

    • Τα αγάλματα καθαρίστηκαν και ήταν έτοιμα για επανατοποθέτηση. Να συμφωνήσουμε ότι καθυστέρησε; Μαζί σου. Αυτό δεν αλλάζει την ουσία που δεν είναι άλλη από την προσπάθεια να βγει το άγαλμα έξω από την πόλη και να πάει σε χώρο, που ανοίγει μια φορά το χρόνο ουσιαστικά.
      Και ναι το ζήτημα μοιάζει κουραστικό, δυστυχώς όμως κάποιοι αποφάσισαν μια μετακίνηση όχι για την ανάδειξη του αλλά για άλλους λόγους. Το ποιοί είναι οι λόγοι δεν ξέρω για αυτό και θα έπρεπε να συζητηθεί το θέμα ανοιχτά μετά τον κορωνοιό και όχι να περνά δια περιφοράς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.