Μετά την λήψη της απόφασης από την Επς Κοζανης στις 6/5/2020 η Δόξα Βερμιου Πύργων την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Η ομάδα μας ανεξαρτήτως της διακοπής του πρωταθλήματος τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά ανέβηκε επάξια κατηγορία πέρα από κάθε αμφισβήτηση.
Είναι η δεύτερη φορά που θα βρίσκεται στην Α’ Ερασιτεχνικη από την ίδρυση της (1982) και η στιγμή είναι ιστορική για όλους!!!
Η Διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να συγχαρεί τον προπονητή της Ευάγγελο Καραγεωργίου τους παίχτες και τον Γεώργιο Καραπαναγιωτιδη( φροντιστή ομάδας-γηπέδου) που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πορεία ανόδου.
Θα προχωρήσει άμεσα σε επαφή με τον προπονητή για την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού και τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την νέα χρόνια.
Σημαντική βαρύτητα θα δοθεί και στο θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων και στις βελτιώσεις που θα κριθούν αναγκαίες.
Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και των οικονομικών ‘βαρων’ που θα εχει η νέα κατηγορία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και θα δρομολογηθεί η κάλυψη των οικονομικών αναγκών που θα προκύψουν.
Στο σημείο αυτό δεν μπορεί να παραβλέψει κανεις την ψυχολογική και οικονομική βοήθεια των ανεπανάληπτων φιλάθλων μας και των χορηγών μας.
Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 θα είναι μια πρόκληση για την Δόξα Βερμιου Πύργων και θα χρειαστούν αρωγοί της προσπάθειας που θα γίνει για μια αξιοπρεπή πορεία.Κανεις δεν περισσεύει και όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να την στηρίξουν από το δικό του ο καθένας μετεριζι.
Ευχόμαστε Υγειαν και Ευλογιαν.
Καλή δύναμη στους παράγοντες του αθλητισμού.
Φορτσα Δόξα,η δύναμή σου ο λαός σου!!!

Γραφείο Τύπου

Δόξας Βερμιου Πύργων