Δωρεά υπολογιστών από το Κουκουλίδειο Ίδρυμα στο ΕΠΑΛ Σιάτιστας

15 Μαΐου 2020
14:19
Κανένα σχόλιο

 

Αξιότιμοι Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου του Κουκουλίδειου Ιδρύματος,

Για ακόμα μια φορά, θα θέλαμε εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας και της μαθητικής κοινότητας να σας εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για τη σημαντική προσφορά σας, όλα αυτά τα χρόνια, στην κάλυψη βασικών αναγκών, τόσο σε ηλεκτρονικό υλικό και μέσα διδασκαλίας όσο και στη βελτίωση των ίδιων των συνθηκών διαβίωσης και λειτουργίας του σχολείου.

Η πρόσφατη δωρεά δύο Υπολογιστών στο σχολείο μας θα συμβάλει στην αναβάθμιση της δυνατότητας πρόσβασης της σχολικής κοινότητας στις νέες τεχνολογίες, ειδικά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Είμαστε ευγνώμονες για την συμπαράσταση που επιδεικνύετε έμπρακτα έως τώρα στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.

Σας ενημερώνουμε ότι το σύνολο του εξοπλισμού θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην καθημερινότητά μας στο σχολικό περιβάλλον.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο σημαντικό κοινωνικό σας έργο.

Με σεβασμό,

Για το Σύλλογο Διδασκόντων καθηγητών του ΕΠΑΛ Σιάτιστας

Ο Διευθυντής

Μαργαρίτης Κωνσταντίνος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.