kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τα «τσούγκρισαν» …για μια λακκούβα!

1 Ιουνίου 2020
10:11

 

Ψυχρές, τυπικές, ως ανύπαρκτες, είναι, τον τελευταίο μήνα, οι σχέσεις μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ε. Σημανδράκου & του Αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων Γ. Δουγαλή. Οι δύο αιρετοί, που μέχρι πρότινος είχαν εξαιρετικές σχέσεις, όχι μονό αυτοδιοικητικές αλλά και φιλικές, φαίνεται πως τα «τσούγκρισαν» …με αφορμή μια λακκούβα στην “Κάτω Κώμη” (θέμα που είχε αναδείξει το kozan.gr) και συγκεκριμένα για τ’ ότι ο πρώτος  μπήκε στα “χωράφια” των αρμοδιοτήτων του δεύτερου, στέλνοντας και σχετική επιστολή, στο kozan.gr (κλικ εδώ), για την αποκατάσταση του οδοστρώματος. Το περιβάλλον του Αντιδημάρχου Γ. Δουγαλή θεωρεί πως, ο Ε. Σημανδράκος, στο παρελθόν, λειτούργησε, επανειλημμένως, με αντίστοιχη συμπεριφορά, ωστόσο, αυτή τη φορά, η δημοσιοποίηση στον Τύπο, φαίνεται πως ήταν η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”.

Η Χύτρα

 

 

12 σχόλια

  • Οι Ανακοινώσεις πρέπει να βγαίνουν απο το Δήμο και όχι απο τις υπηρεσίες και τους προϊσταμένους, είτε ειναι υπηρεσιακοί είτε αιρετοί.

  • Εδώ φαίνεται το κοινό πολιτικό και στρατηγικό πρόγραμμα, η συνεργασία των αιρετών και η σύμπνοια των τριων παρατάξεων.

  • Η πολιτική πορεία ενός ανθρώπου φαίνεται…το 2014 πούλησε την παράταξη Παπαιορδανιδη προχωρώντας στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ με το Καρυπίδη, το 2019 πούλησε τον Καρυπίδη διεκδικώντας τον δήμο Κοζάνης με αποτέλεσμα να βγει 4ος με 6%… Τώρα παίζει παιχνίδια στην πλάτη του Μαλουτα…

  • Άνθρωπος που απαίτησε να πάρει θέση ο ΙΔΙΟΣ και όχι άλλο μέλος της παράταξης του ΜΌΝΟ & ΜΌΝΟ για να κάνει πολιτικό παιχνίδι για τις επόμενες εκλογές… Μάλιστα..
    Ο Μιχαηλίδης που φέρθηκε παντελονάτα χαζός είναι δλδ;;; Τι να πω….

    • Ρε εξυπνάκιας ας μπει ο Μιχαηλίδης στη άμισθη αντίδημαρχια. Γιατί δεν μπαίνει ο κυριακοσ? Που να μπει εκεί θέλει δουλειά

  • μιλαει και ο δουγαλης που αντι να κανει κανα εργο ουσιας κανει βολτες στα χωρια για να μαζεψει ψηφους μαζι με τον κυριακιδη ενω ο βαγγελης ειναι ο μονος που δουλευει και τα ακουει κιολας.εχει ζηλεψει πλεον ο δουγαλης και παει αυτος οπου γινοντε εργα και βγαζει πρωτο φοοτγραφιες απο εργα του ιωαννιδη ερε γελανε και τα τσιμεντα με εσας στην ενοτητα και τη δνε κανουνε για να τον φανε το σημανδρακο αντι να κιτανε να κανουν καμια δουλεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.