kozan.gr: H παράταξη της ΑΡΚΕ ΔΕΗ Σπάρτακος έδωσε παρωνύμια στον Περιφερειάρχη, στους τέσσερεις βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης και σε όσα πρόσωπα σχετίζονται με το θέμα της απολιγνιτοποίησης της περιοχής

8 Ιουνίου 2020
10:24

H παράταξη της ΑΡΚΕ ΔΕΗ Σπάρτακος έδωσε παρωνύμια στον Περιφερειάρχη, στους τέσσερεις βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης και σε όσα πρόσωπα σχετίζονται με το θέμα της απολιγνιτοποίησης της περιοχής.

 

24 σχόλια

  • Εκει στον τσιριζα εισαστε για γελια και για κλαματα,εχετε χασει τα αβγα και τα πασχαλια και δεν ξερετε τι να κανετε!!!!!

  • Εκει στην Δακε ποτε δεν εχουν κανει κατι αναλογο Και ξερεται γιατι; Παντα σερνοντουσαν πισω απ αυτους

    • Δεν έλκουν την εξουσία από το λαό. Αν έβγαινε ο Μητσοτός και ο Χατζηδάκις τον Ιούνιο του 19 και ανακοίνωναν το κλείσιμο των μονάδων ως το 2023 τουλάχιστον στο νομό θα είχαμε 4 βουλευτές σύριζα και 1 νδ. δεν είπαν τίποτα, εξελέγησαν και τώρα δήθεν έλκουν εξουσία. αν έλκουν εξουσία αρκεί ένα δημοψήφισμα για να επιβεβαιωθούν. αλλά χαζοί είναι σαν τους Ελβετούς να ρωτάνε και την τοπική κοινωνία οι Χατζηδάκηδες από το Παλαιό Ψυχικό και οι Μητσοτάκηδες από τη βίλα στην Τήνο, τυχαία δίπλα στο οικόπεδο Χριστοφοράκου, τυχαία βέβαια από την άλλη είναι η Ντόρα.

      • Και ο τσιπαρας αν είχε ανακοινώσει το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ προεκλογικά δεν θα υπήρχε κανένας συριζαιος βουλευτής στη μισή Ελλάδα.

        • ΛΕΣ Κ ΟΙ ΣΙΡΙΖΕΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΏΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΆΤΟΣΚΎΛΑ Κ ΛΈΝΕ ΛΈΝΕ ΛΕΝΕ ΠΡΌΒΑΤΑ Κ ΑΠΌ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

  • Να μας πουν ποιοι είναι ΑΡΚΕ, για να δείτε και μεις οι εργαζόμενοι τι παρωνύμια σ αυτούς θα δώσουμε.
    Τέρμα το αραλίκι. Όλοι στην εργασία τους.

  • ΑΡΚΕ που ησουν οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανάγκαζε τη ΔΕΗ με τα ΝΟΜΕ να πουλάει το ρεύμα κατω του κόστους παραγωγής χαρίζοντας στους αεριτζήδες εκατομμύρια ευρώ;

  • Η μεγάλη σας στεναχώρια εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο κ Στάσης με τόν Κ Μητσοτάκη κατήργησε τα περίφημα ΝΟΜΕ που ευνοούσε κατάφορα αυτούς που δήθεν καταγγέλλεται και έβαζε μέσα την ΔΕΗ εκαντοντάδες εκατομμύρια ευρώ μέσα και βέβαια ότι διπλασίασε και βάλε την εθελουσία αποζημίωση η κακή ΝΔ και τα βάζετε με τούς συντρόφους σας βουλευτές συνδικαλιστές γιατί δεν έγινε επί ημερών σας.Αυτη είναι πικρή αλήθεια και σίγουρα τσούζει!!!

  • ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΨΥΦΑΛΑΚΙΑ [[[ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ]]]

  • ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΛΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ.

  • Λεφτά υπάρχουν! !.Τάδε εφη το παιδί που πέφτει απ το ποδήλατο και νοσταλγουν οι της ΑΡΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

  • Ειπε ο καραγιαννης,χα,χα,χα ε ρε γελια με ολους τους γραφικους,μπραβο στην κυβερνηση,σε ολα πετυχε ως τωρα,οσο για κασαπιδη και την ομαδα του,αριστοι,δωσε πονο γιωργαρε.

  • Αγαπητε συναδερφε δεν ξερεις την Αρκε Αδαμιδης Μοσχος και οι υπολοιποι Μηπως επιτελους να μαθουμε ολοι οι συναδερφοι το ποσο μας κοστιζει ο καθενας απο αυτους με τα λεφτα τα δικα μας στο σωματειο

  • Που είσασταν 5χρόνια που διέλυσαν τη Δεη,που την απαξίωσαν,που βγάλαν τα εργοστάσια στο ξεπούλημα και δεν έδινε κανένας ούτε ένα ευρώ για να τα πάρει. Αυτη ήταν η κατάντια σας. Μόκο τωρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.