kozan.gr: Ο Δήμος Εορδαίας προσλαμβάνει Σύμβουλο για την εκπόνηση «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας» (ΣΒΑΚ)

26 Ιουνίου 2020
15:51

Το kozan.gr, από την 1/11/2019 (δείτε εδώ), είχε αναφερθεί στη συγκρότηση Ομάδας ∆ιοίκησης Έργου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του ∆ήμου Εορδαίας, αποτελούμενη από υπαλλήλους του δήμου. Περνώντας στο επόμενο στάδιο, η Δημοτική Αρχή προχωρά στην πρόσληψη Ειδικού Συμβούλου αφού εγκρίθηκαν η μελέτη και οι τεχνικές προδιαγραφές των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης.

Ο χρόνος εκτέλεσης της υπηρεσίας από τον ανάδοχο που θα προκύψει ορίζεται σε δεκαπέντε (15) μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Η ενδεικτική δαπάνη υπολογίζεται στο ποσό των 52.416,00 ευρώ συν ΦΠΑ 24% (12.579,84 ευρώ) δηλαδή συνολικά 64.995,84 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Πράσινο Ταμείο.

kozan.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.